• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

ساندویچ لقمه ای

یاسی جون

متخصص بخش خیاطی
مواد لازم:

نان ساندویچی 1 عدد بزرگ

تخم مرغ 1 عدد

گوشت چرخی به همراه پیاز داغ و ادویه جات 200 گرم

آرد سوخاری به میزان لازم

جعفری یا فلفل دلمه ای 2 قاشق غذاخوری

زرشک 2 قاشق غذاخوری

قارچ مقداری

در صورت تمایل تخم مرغ آب پز 1 عدد رنده شده

رب 1قاشق غذاخوری

طرز تهیه:

گوشت را سرخ می کنیم سپس رب و جعفری ساتوری یا فلفل دلمه ای را اضافه می کنیم. هنگامی که آب گوشت کشیده شد تخم مرغ رنده شده و زرشک را می افزاییم.

نان باگت را به تکه های 3 تا 4 سانتی متری برش داده بدون آنکه یک طرف آن را برش دهیم، داخلش را خالی می کنیم و از مواد گوشتی پر می کنیم. بایستی پس از پر کردن نان از مواد گوشتی، با دست دو طرف داخلی نان را فشار دهید تا در روغن مواد بیرون نریزد.

در ظرفی یا کاسه ای تخم مرغ را می شکنیم و ساندویچ را در تخم مرغ می غلتانیم بعد در آرد سوخاری غلتانده و در روغن داغ فراوان سرخ می کنیم.

این ساندویچ با سس کچاب مصرف می شود.
 
بالا