سبزجيات كبابي مخلوط
مواد لازم براي 6 نفر
1) مخلوط بادنجان ، پياز ، كدو ، دانه ذرت و قارچ................1 كيلو گرم
2) فلفل دلمه اي قرمز خرد شده ......................................1عدد
3) سير خرد شده........................................................1 تا 2 حبه
4) روغن زيتون ........................................................2ق غذا خوري
5) سبزي هاي معطر تازه خرد شده...................................2 ق غذا خوري
6) گوجه فرنگي گيلاسي................................................225 گرم
7) پنير موزارلا.........................................................1 پيمانه
8) نمك و فلفل ..........................................................به مقدار لازم
9) زيتون سياه بدون هسته جهت تزئين...............................به مقدار دالخوه
طرز تهيه
1- فر را با 220 درجه سانتي گراد روشن كنيد . همه سبزجيات را از طول بزش زده و به همراه فلفل دلمه اي ،سير و نمك و فلفل در ظرف نسوزي بريزيد. حدود 20 دقيقه در فر قرار دهيد تا سبزجيات نرم و قهوهاي رنگ شوند
2- ظرف محتوي سبزجيات را از فر خارج كنيد ،سبز هاي تازه خرد شده را روي مواد بريزيد و پس از قرار دادن گوجه فرنگي ها و ريختن پنير روي مواد ، ظرف را مجددا به مدت 5 الي 10 دقيقه در فر قرار دهيد تا پنير آب شود .پش از خارج نمودن سبزجيات از فر ،آنها را به همراه زيتون سياه سرو نماييد.
مواد لازم براي 6 نفر
1) مخلوط بادنجان ، پياز ، كدو ، دانه ذرت و قارچ................1 كيلو گرم
2) فلفل دلمه اي قرمز خرد شده ......................................1عدد
3) سير خرد شده........................................................1 تا 2 حبه
4) روغن زيتون ........................................................2ق غذا خوري
5) سبزي هاي معطر تازه خرد شده...................................2 ق غذا خوري
6) گوجه فرنگي گيلاسي................................................225 گرم
7) پنير موزارلا.........................................................1 پيمانه
8) نمك و فلفل ..........................................................به مقدار لازم
9) زيتون سياه بدون هسته جهت تزئين...............................به مقدار دالخوه
طرز تهيه
1- فر را با 220 درجه سانتي گراد روشن كنيد . همه سبزجيات را از طول بزش زده و به همراه فلفل دلمه اي ،سير و نمك و فلفل در ظرف نسوزي بريزيد. حدود 20 دقيقه در فر قرار دهيد تا سبزجيات نرم و قهوهاي رنگ شوند
2- ظرف محتوي سبزجيات را از فر خارج كنيد ،سبز هاي تازه خرد شده را روي مواد بريزيد و پس از قرار دادن گوجه فرنگي ها و ريختن پنير روي مواد ، ظرف را مجددا به مدت 5 الي 10 دقيقه در فر قرار دهيد تا پنير آب شود .پش از خارج نمودن سبزجيات از فر ،آنها را به همراه زيتون سياه سرو نماييد.