B a R a N
مدير ارشد تالار
مواد لازم برای چهار نفر:
ماهی درسته 2 عدد 400 گرمی، پاک شده و پولک گرفته
ریشه تازه زنجبیل به اندازه 3 سانتیمتر، ویفری نازک شده
سس سویا 3/1 پیمانه
سرکه سفید 1 قاشق غذا خوری
روغن گیاهی 2 قاشق غذا خوری
فلفل قرمز 1 عدد، تخم گرفته و باریک برش داده شده
پیازچه برای تزئین
کنجد 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه:
مرحله 1 - فر را روی 220 درجه سانتیگراد روشن و تنظیم نماید.
مرحله 2 - در ظرف مناسب فر یک قاشق از روغن ریخته و سپس ماهی پاک کرده را در آن قرار دهید. سپس باقی مانده روغن را روی ماهی بمالید. نمک و فلفل به ماهی اضافه کرده و کنجد را به شکلی یکنواخت بر سرتاسر ماهی بپاشید.
مرحله 3 - ماهی را در داخل فر به مدت 20 تا 25 دقیقه قرار دهید.
مرحله 4 - در این هنگام، زنجبیل، سس سویا، سرکه سفید و فلفل را درون یک ماهی تابه کوچک به همراه 2 قاشق آب حرارت داده تا زنجبیل و فلفل نرم شود.
مرحله 5 - سبزی پلو را نیز به روش معمول درست کنید.
مرحله 6 - ماهیها را در ظرف مخصوص سرو قرار داده و مخلوط زنجبیل را بر روی آن منتقل کنید. سپس با پیازچه تزئین نمایید.
مواد لازم سبزی پلو :
سبزی پلو: شامل تره، جعفری، گشنیز، شوید، شنبلیله و سیر تازه: حدود یک کیلو و نیم، که بهتر است از چند روز قبل تهیه و آماده نمایید
برنج: 4 پیمانه
طرز تهیه:
• برنج را حداقل 24 ساعت با نمک خیس کرده، آن را بجوشانید و آبکش نمایید.
• ته قابلمه مقداری روغن ریخته، از نان یا سیبزمینی یا کاهو برای ته دیگ استفاده کنید.
• لابهلای برنج سبزی خرد شده را اضافه نمایید. هر چه میزان سبزی شما بیشتر باشد، سبزی پلوی پرملاتتر و خوشمزهتری خواهید داشت.
• در قابلمه را بگذارید و بعد از بخار کردن، آب و روغن آن را بریزید.
• با انتخاب شعله مناسب تا زمان دم کشیدن برنج صبر کنید.
نکته:
اگر این غذا را برای عید خود تهیه میکنید میتوانید با توجه به اهمیت نوروز از مواد بیشتری برای تزیین ماهیها استفاده نمایید.
در صورت عدم دسترسی به ماهی سفید از انواع دیگر ماهی به راحتی میتوانید نیز استفاده کنید
ماهی درسته 2 عدد 400 گرمی، پاک شده و پولک گرفته
ریشه تازه زنجبیل به اندازه 3 سانتیمتر، ویفری نازک شده
سس سویا 3/1 پیمانه
سرکه سفید 1 قاشق غذا خوری
روغن گیاهی 2 قاشق غذا خوری
فلفل قرمز 1 عدد، تخم گرفته و باریک برش داده شده
پیازچه برای تزئین
کنجد 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل به مقدار لازم
طرز تهیه:
مرحله 1 - فر را روی 220 درجه سانتیگراد روشن و تنظیم نماید.
مرحله 2 - در ظرف مناسب فر یک قاشق از روغن ریخته و سپس ماهی پاک کرده را در آن قرار دهید. سپس باقی مانده روغن را روی ماهی بمالید. نمک و فلفل به ماهی اضافه کرده و کنجد را به شکلی یکنواخت بر سرتاسر ماهی بپاشید.
مرحله 3 - ماهی را در داخل فر به مدت 20 تا 25 دقیقه قرار دهید.
مرحله 4 - در این هنگام، زنجبیل، سس سویا، سرکه سفید و فلفل را درون یک ماهی تابه کوچک به همراه 2 قاشق آب حرارت داده تا زنجبیل و فلفل نرم شود.
مرحله 5 - سبزی پلو را نیز به روش معمول درست کنید.
مرحله 6 - ماهیها را در ظرف مخصوص سرو قرار داده و مخلوط زنجبیل را بر روی آن منتقل کنید. سپس با پیازچه تزئین نمایید.
مواد لازم سبزی پلو :
سبزی پلو: شامل تره، جعفری، گشنیز، شوید، شنبلیله و سیر تازه: حدود یک کیلو و نیم، که بهتر است از چند روز قبل تهیه و آماده نمایید
برنج: 4 پیمانه
طرز تهیه:
• برنج را حداقل 24 ساعت با نمک خیس کرده، آن را بجوشانید و آبکش نمایید.
• ته قابلمه مقداری روغن ریخته، از نان یا سیبزمینی یا کاهو برای ته دیگ استفاده کنید.
• لابهلای برنج سبزی خرد شده را اضافه نمایید. هر چه میزان سبزی شما بیشتر باشد، سبزی پلوی پرملاتتر و خوشمزهتری خواهید داشت.
• در قابلمه را بگذارید و بعد از بخار کردن، آب و روغن آن را بریزید.
• با انتخاب شعله مناسب تا زمان دم کشیدن برنج صبر کنید.
نکته:
اگر این غذا را برای عید خود تهیه میکنید میتوانید با توجه به اهمیت نوروز از مواد بیشتری برای تزیین ماهیها استفاده نمایید.
در صورت عدم دسترسی به ماهی سفید از انواع دیگر ماهی به راحتی میتوانید نیز استفاده کنید
آخرین ویرایش توسط مدیر: