الهام توکلی کارشناس تغذیه در گفتگو با خبرنگار بهداشت و درمان باشگاه خبرنگاران گفت: متخصصان تغذیه بر این باورند که مصرف تره فرنگی مانند سیر و پیاز موجب کاهش ابتلا به سرطان روده و پروستات و تثبیت قند خون میشود.
وی ادامه داد: تره فرنگی حاوی مقادیری منگنز، ویتامینهای C، B۶ و آهن است و کلسترول بدن را کاهش میدهد همچنین از خواص تره فرنگی این است که فشار خون را کاهش میدهد و از حملات قلبی و سکته جلوگیری میکند.
توکلی تصریح کرد: تره فرنگیها به رنگ سبز تیره و انتهای سفید هستند و هرچه جوانتر و کوچکتر باشند اثر درمانی بیشتری دارند.
وی در پایان اظهار داشت: تره فرنگی تاثیر مثبتی روی خلق و خو دارد این خاصیت تره فرنگی به خاطر وجود فلاوونوئید و آنتی اکسیدانی به نام کامپو فروم است که میتواند میزان سروتونین و دوپامین را ثابت نگه دارد، این دو ناقل عصبی با استرس مقابله کرده و احساس آرامش ایجاد میکنند.
وی ادامه داد: تره فرنگی حاوی مقادیری منگنز، ویتامینهای C، B۶ و آهن است و کلسترول بدن را کاهش میدهد همچنین از خواص تره فرنگی این است که فشار خون را کاهش میدهد و از حملات قلبی و سکته جلوگیری میکند.
توکلی تصریح کرد: تره فرنگیها به رنگ سبز تیره و انتهای سفید هستند و هرچه جوانتر و کوچکتر باشند اثر درمانی بیشتری دارند.
وی در پایان اظهار داشت: تره فرنگی تاثیر مثبتی روی خلق و خو دارد این خاصیت تره فرنگی به خاطر وجود فلاوونوئید و آنتی اکسیدانی به نام کامپو فروم است که میتواند میزان سروتونین و دوپامین را ثابت نگه دارد، این دو ناقل عصبی با استرس مقابله کرده و احساس آرامش ایجاد میکنند.