جای خالی را با گزینه*ی مناسب پر کنید.
«به نام خدای ............
بیانداخت شمشیر را شاه دین»
1) جهان آفرین
2) مهربان
3) کریم
4) رحیم
یعنی گزینه*ها آن*قدر تابلوست که طرف اگر شعر را در عمرش هم نشنیده باشد، به*راحتی و با توجه به وزن شعر، می*تواند گزینه*ی درست را پیدا کند. اما این سوال تازه خوب است! صبر کنید برسیم به جالب*ترهایش!
ـ جای خالی را با گزینه*ی مناسب پر کنید.
«بهرام که گور می*گرفتی همه عمر
دیدی که چه*گونه گور ............ گرفت»
1) شهرام
2) مهرام
3) بهرام
4) آرام
به خدا این سوال*های کنکور امسال بوده است ها! فکر نکنید من این*ها را از خودم درآورده*ام. باور نمی*کنید، خودتان بروید سایت سازمان سنجش را ببینید. توی این سوال فقط کم مانده بود یکی از گزینه*ها را هم می*گذاشت "دل*پذیر" یا "تبرک"! تست بعدی را داشته باشید:
«که گوید برو ...... رستم ببند
نبندد مرا دست، چرخ بلند»
1) دست
2) پا
3) کمر
4) چشم*های
دقت دارید که، طراح محترم گزینه*ی 2 را «پای» ننوشته که خدای نکرده داوطلبین عزیز کوچک*ترین شکی نکنند. آن گزینه*ی 4 هم که آخرش است. اما سوال بعدی:
« ............ پرده*ی پندار دریدند
یعنی همه*جا غیر خدا هیچ ندیدند»
1) مردان خدا
2) مردم همه*جا
3) مردم همیشه
4) مردان و زنان
باز این سوال نسبت به قبلی*ها خوب است! گزینه*ی 3 را دارید که! خُب دیگر وقتش است برویم سراغ شاه*کارها!
«گل همی پنج روز و ....... باشد
وین گلستان همیشه خوش باشد»
1) هفت
2) چهار
3) شش
4) هشت
یعنی من عاشق طراح این سوال هستم! خدایی دل خجسته*ای داشته! فکر کنید! مثلاً یکی با خودش بگوید: گل همین پنج روز و هفت باشد! ای جان! اما حالا که با سوالات ادبیات آشنا شدید، بد نیست یک نگاهی هم به دو سوال از درس معارف بیاندازیم:
«ارزش هر کس به درک و ......... وی از حقیقت هستی و جای*گاه انسانی در کاردانی آفرینش دارد.»
1) فهم
2) پرهیز
3) دوری
4) جدایی
و اما به نظر من در میان همه*ی این سوالات نبوغ*آمیز، جایزه*ی ویژه تعلق می*گیرد به سوال درخشان، بی*نظیر و شگفت*انگیز زیر:
«رویاهای صادقانه: هر کدام از ما هنگام .......... رویاهایی را مشاهده می*کنیم. این رویاها انواع مختلف دارند.»
1) دویدن
2) ایستادن
3) خواب
4) نشستن
من بعضی وقتا موقع راه رفتن رویا میبینم.انقده خووووووووبه......:غش2::غش2::غش2: