• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

سد سلیمان تنگه

Nicol

متخصص بخش گردشگری
در ۴۵ کیلومتری جنوب غربی ساری در نزدیکی روستای افراچال در منطقه‌ای کوهستانی و سر سبز واقع شده‌است. این سد در سال ۱۳۷۹ برای بازدید مسافرین و گردشگران آماده شده و از نظر اقامتی مخصوصاً برای افراد تور بسیار مناسب است. اقامت شبانه در کنار رودخانه زلال با صدا و آهنگ دلنواز اوقات خوشی را فراهم می‌کند، بازدید از تاج سد با گرفتن بلیط در روزها ممکن بوده و در این سد امکانات قایقرانی و اسکی برای استفاده گردشگران آماده شده‌است. در مجموعه سد سلیمان تنگه به‌وسیله بخش خصوصی امکانات تفریحی مناسبی برای اقامت و گردش روی آب ایجاد شده‌ که با توجه به عظمت سد، زیبائی‌دریاچه و فضای دلپذیر اطراف آن در حال حاضر یکی از زیبا ترین چشم‌اندازهای مازندران محسوب می‌شود که ظرفیت و قابلیت فوق‌العاده برای تور گردانی داراست. بازدید از این مکان را برای گرداشگران و دوست داران طبیعت پیشنهاد می‌کنیم. دهکده آرامش ، تاج سد ، اسکله شیرون رود و قهوه خانه تلاونگ از جمله مکان های تفریحی سد سلیمان تنگه می باشند.
sub_wm.php

مازندران –ساری - در ۴۵ کیلومتری جنوب غربی ساری در منطقه کوهستانی واقع شده‌است.

0mid

متخصص بخش ورزشی
جا داره بگم که اسم دیگه این سد، سد شهید رجایی هستش

یادش بخیر چندین سال پیش بود که رفته بودم داخل خود بدنه ی همین سد :نیش:

0mid

متخصص بخش ورزشی
راستی من خودمم یه سری عکس گرفتم از اینجا اگه وقت کردم میذارم تو این تاپیک

Nicol

متخصص بخش گردشگری
خوشحال ميشيم اميد جان اگه عكساتو بذاري برامون فيض ببريم.

بالا