• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

سرالکس فرگوسن: در این فصل اگر به یک جام هم دست پیدا کنیم، خوشحال می شوم

mario8344

متخصص بخش
سایت گل- سرالکس فرگوسن، سرمربی منچستریونایتد، گفت اهمیتی برایش ندارد اگر نتوانند این فصل برای دومین بار به سه جام دست پیدا کنند و رسیدن به یک جام قهرمانی هم برایش رضایت بخش خواهد بود.
در سال 1999 بود که منچستری ها موفق شدند با قهرمان لیگ برتر و جام حذفی شده و با پیروزی دراماتیک مقابل بایرن مونیخ، قهرمانی در چمپیونزلیگ را نیز جشن بگیرند.
در رقابت های این فصل نیز یونایتدها از شانس زیادی برای قهرمانی در سه جام برخوردارند، هرچند دیدارهای دشواری پیش رو دارند. آنها در لیگ برتر در صدر قرار دارند، در جام حذفی و در مرحله نیمه نهایی باید مقابل منچسترسیتی قرار بگیرند و در چمپیونزلیگ نیز در مرحله یک چهارم نهایی چلسی را پیش رو دارند.

فرگوسن در گفتگو با خبرنگاران گفت:" شاید ما شانس قهرمانی در هر سه جام را داشته باشیم اما رسیدن به این هدف بسیار دشوار است.
نباید طمع کارانه به فکر کسب سه جام باشیم. اگر هر فصل یک جام هم به دست بیاوریم باید خوشحال باشیم. اگر این فصل به یکی از این سه جام مهم هم برسیم، من خوشحال خواهم بود.
رسیدن به سه گانه در این فصل نسبت به سال 1999 دشوار است. اگر به آن زمان برگردید می بینید که ما در سه ماه پایانی هیچ مصدومی نداشتیم. فوق العاده بود، یک جور خوش شانسی. در حال حاضر ما مصدومان زیادی در خط دفاعی داریم.
من از شخصیت بازیکنانم راضی هستم. آنها هرگز تسلیم نمی شوند.همیشه این احتمال وجود دارد که منچستریونایتد در دقایق انتهایی به گل برسد."

بالا