• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

سرمربي مارسي: فكر مي كردم منچستر را مي‌بريم

ahmadfononi

معاونت انجمن
سرمربي تيم فوتبال مارسي معتقد است تيمش در صورت استفاده از فرصت‌هاي گلزني مي توانست منچستريونايتد را در ليگ قهرمانان اروپا حذف کند.

00027168.jpg

ديديه دشامپ پس از شکست 2 بر يک مقابل شياطين سرخ و حذف از ليگ قهرمانان اروپا گفت: عملکرد منچستريونايتد مقابل ما نمايش خيره کننده هميشگي آنها نبود. ما هم نيمه‌ي اول را خوب شروع نکرديم.

دشامپ ادامه داد: من بازيکنان جواني در تيمم دارم و به همين دليل براي تعدادي از آنها بازي در اولدترافورد کار دشواري بود. اما بعد از گذشت دقايقي از بازي رفته رفته عملکرد تيم بهتر شد و فرصت‌هايي به دست آورديم. پس از اين که گل زودهنگامي را دريافت کرديم مي‌توانستيم به گل برسيم، اما آنقدر گل نزديم تا گل دوم را هم دريافت کرديم و کار براي ما بسيار دشوار شد.

کاپيتان پيشين تيم ملي فرانسه درباره‌ي بازي با منچستريونايتد گفت: پيش از بازي فکر مي کردم با توجه به اين که منچستريونايتد تمام بازيکنانش را در اختيار ندارد و از لحاظ بدني هم در سطح بالايي نيست، مي‌توانيم اين تيم را شکست دهيم. تعداد زيادي از بازيکنان حريف به دليل مصدوميت در اين بازي حضور نداشتند و به همين دليل منچستريونايتد آن تيم پرقدرت هميشگي نبود. ما تمام تلاشمان را انجام داديم اما کافي نبود.

بالا