• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

سرمربي پاختاكور: استقلال با برتري در دربي شرايط روحي خوبي دارد

ahmadfononi

معاونت انجمن
سرمربي تيم فوتبال پاختاکور ازبکستان گفت: استقلال با پيروزي مقابل پرسپوليس شرايط روحي خوبي دارد.

00009260.jpg

روشن حيدراف در نشست خبري پيش از ديدار فردا با استقلال اظهار داشت: هر دو تيم از بازي هاي گذشته فقط يک امتياز کسب کرده اند و براي جبران ناکامي به ميدان مي آيند. اين نکته مهم بازي است و هر دو تيم به پيروزي احتياج دارند. براي دو تيم کسب 3 امتياز مهم است. تماشاگران بازي زيبايي و البته سختي را شاهد خواهند بود.
وي افزود: در مسابقات داخلي پاختاکور و استقلال بازي هاي سختي داشته اند. استقلال با پيروزي مقابل پرسپوليس شرايط روحي بهتري دارد.

حيدراف در پاسخ به اين سوال که چقدر از استقلال شناخت دارد، گفت: اين تيم يکي از بزرگترين تيم هاي ايران است و در شرايط خوبي بسر مي برند. آنها در ليگ ايران سوم هستند و شانس قهرماني دارند. استقلال مقابل السد قطر بدشانسي آورد و دو امتياز بازي خانگي را از دست داد. مقابل النصر هم ابتدا آنها گل زدند و سپس دو گل دريافت کردند. پيش بيني مي کنم بازي فردا جذاب شود.
اين مربي در پاسخ به اين سوال که چرا تيم هاي ازبکستاني اين فصل در ليگ قهرمانان آسيا ضعيف عمل کرده اند، عنوان کرد: با نظر شما موافق هستم اما من فقط در مورد پاختاکور مي توانم حرف بزنم. فکر مي کنم دليل آن اين است که اسکلت تيم ما عوض شده و بازيکنان جوان ما تجربه ليگ قهرمانان آسيا را ندارند.

بالا