• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

سرمربي پرسپوليس تا جمعه معرفي مي‌شود

0mid

متخصص بخش ورزشی
رويانيان :

سرمربي پرسپوليس تا جمعه معرفي مي‌شود
[h=2]محمد رويانيان مي‌گويد ، سرمربي پرسپوليس تا جمعه معرفي مي‌شود .

[TD="align: left"]
00941670.jpg
[/TD]

مديرعامل باشگاه پرسپوليس در حاشيه نشست تخصصي "اخلاق در رسانه‌هاي ورزشي"، اظهار کرد: ما جلسه‌اي داشتيم، درباره "اخلاق در ورزش" و مي‌خواستيم خودمان را درست کنيم. محور ما هم فرمايشات مقام معظم رهبري است. بايد از اين گونه جلسات بيشتر برگزار شود تا مسير ورزش ما درست باشد.

به گزارش ايسنا ، وي درباره انتخاب سرمربي پرسپوليس گفت: ما در حال حاضر سه گزينه اصلي داريم مايلي کهن، درخشان و دايي گزينه‌هاي ما هستند و در کنار آنها با برانکو هم صحبت مي‌کنيم. خيلي ها مي‌گويند که چرا با مربيان مختلف حرف مي زنيد. اين اشکالي ندارد پرسپوليس بزرگ است. روز گذشته هم دو گزينه ديگر به اين جمع اضافه کرديم.

رويانيان در حالي که نمي خواست از دو گزينه جديد نامي ببرد گفت: صحبت‌هايي با برانکو داشته‌ايم و اين که رييسه هيات مديره گفته است با برانکو صحبت نشده تداخلي در کار هيات مديره و مديرعامل ايجاد نمي‌کند . وظيفه مدير عامل است هر چه که فکر مي‌کند درست است، انجام دهد. سال گذشته انتخاب سرمربي طول کشيد و پرسپوليس از اين بابت ضرر کرد، اما امسال به هواداران قول مي‌دهم که سرمربي زودتر معرفي شود.

مديرعامل باشگاه پرسپوليس با بيان اين که سرمربي تيم حداکثر تا جمعه انتخاب مي‌شود گفت: يک وقت‌هايي من مي خواستم از پرسپوليس بروم، اما به من گفتند که بمان. حالا که مي‌خواهم بمانم مي‌گويند که بايد بروي. قبل از اين که به اينجا بيايم در جايي بودم که براي من ارزش زيادي داشت و به من گفته شد تا هر زماني که فکر مي کني مي تواني به پرسپوليس کمک کني، در اين تيم بمان.

رويانيان در واکنش به اين صحبت وزير ورزش و جوانان که گفته بود هر کس نمي‌تواند کار کند مي‌تواند برود گفت: منظور او من نبوده‌ام. ضمن اين که اگر با من بود هم جواب قانع کننده اي داشتم.

مديرعامل باشگاه پرسپوليس درباره خصوصي شدن اين باشگاه هم گفت: باور کنيد که پرسپوليس و استقلال بايد خصوصي شوند. حالا که مجلس تصميم گرفته و قانون مربوط به آن را تصويب کرده است بايد عملي شود. پيشنهاد من اين است که اجازه بدهيد فردا صبح 49 درصد از سهام پرسپوليس به هواداران واگذار شود. ما 200 ميليون سهم در نظر مي گيريم ، هر کدام 100 هزار تومان که وقتي آنها فروخته شوند، به عدد 200 ميليارد تومان مي رسيم. بعد از آن مي‌توانيم يک پرسپوليس قدرتمند و ثروتمند بسازيم و کل هزينه هايش را هم به همه دنيا نشان مي‌دهيم ، حتي به بان کي مون .

وي افزود: باور کنيد که پرسپوليس و استقلال بايد خصوصي شوند. اما يک سيستم‌ بورکراسي خراب اجازه نمي‌دهد کار به اين عظمت انجام شود. وزير محترم اقتصاد ، ديوان محاسبات کشور، همه اجازه بدهيد که 200 ميليون سهم به هواداران واگذار شود. وقتي پرسپوليس خصوصي شود، يکي از شرکت‌هايي که صلاحيت دارد ، شرکت پيشکسوتان پرسپوليس است که مي تواند با سرمايه‌گذاري با يک بانک کار بزرگي را انجام دهد.

وي درباره منتشر شدن قرارداد يعقوب کريمي با پرسپوليس گفت: من براي باشگاه نفت متاسفم و نمي‌دانم که چرا اين جنجال‌سازي‌ها را انجام مي‌دهد.

رويانيان درباره مذاکره با علي دايي هم گفت: ما با دايي صحبت مي‌کنيم و مطمئن باشيد که او هم دوست دارد به پرسپوليس بيايد، اما ديگران دوست ندارند.

وي در پايان درباره حفظ بازيکنان اين فصل پرسپوليس براي سال بعد هم گفت: اکثر آنها در پرسپوليس مي‌مانند،‌ من سال قبل هم تيم خوبي بستم، اما خيلي‌ها من را اذيت کردند.

ورزش3

بالا