پانته آ
متخصص بخش
مواد اولیه :
گوشت گوسفندی 500 گرم
سیب زمینی يك يا دو عدد
پیاز يك عدد
فلفل سبز در صورت تمایل به ميزان لازم
سیبزمینی و گوجهفرنگی به ميزان لازم
ادویه و نمک به ميزان
لازم طرز تهيه
در گذشته که فر نبود این غذا رو میبردن و تو تنور نون سنگکی میگذاشتن تا واسشون به اصطلاح بذاره سر داش، ولی حالا خدا پدر مخترع فر رو بیامرزه.
گوشت، سیبزمینی و پیاز را با هم چرخکرده و ورز ميدهيم فلفل سبز ريز خرد شده، نمک و ادويه را افزوده و در تابه چرب شده پهن ميکنیم، بعد سیبزمینی و گوجهفرنگي ورقه شده را روي آن ميچينيم اگر گوشتمان کمچرب بود کمی روغن به آن اضافه مينماييم. فر را با حرارت 140 درجه سانتیگراد روشن کرده پس از 20 دقیقه سرداشی را در فر به مدت يك الي دو ساعت(تا وقتی سیبزمینی بپزد) قرار ميدهيم.
خانم آرزو یگانه

گوشت گوسفندی 500 گرم
سیب زمینی يك يا دو عدد
پیاز يك عدد
فلفل سبز در صورت تمایل به ميزان لازم
سیبزمینی و گوجهفرنگی به ميزان لازم
ادویه و نمک به ميزان
لازم طرز تهيه
در گذشته که فر نبود این غذا رو میبردن و تو تنور نون سنگکی میگذاشتن تا واسشون به اصطلاح بذاره سر داش، ولی حالا خدا پدر مخترع فر رو بیامرزه.
گوشت، سیبزمینی و پیاز را با هم چرخکرده و ورز ميدهيم فلفل سبز ريز خرد شده، نمک و ادويه را افزوده و در تابه چرب شده پهن ميکنیم، بعد سیبزمینی و گوجهفرنگي ورقه شده را روي آن ميچينيم اگر گوشتمان کمچرب بود کمی روغن به آن اضافه مينماييم. فر را با حرارت 140 درجه سانتیگراد روشن کرده پس از 20 دقیقه سرداشی را در فر به مدت يك الي دو ساعت(تا وقتی سیبزمینی بپزد) قرار ميدهيم.
خانم آرزو یگانه
آخرین ویرایش: