• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

سس باتارد

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد
مواد لازم:

۱. کره ۱۰۰ گرم

۲. آرد ۱ قاشق سوپخوری سرخالی

۳. آب گوشت که کمی نمک زده شده باشد ۲ پیمانه

۴. زرده تخم مرغ ۳ تا ۴ عدد

۵. خامه ۱۰۰ گرم

۶. آبلیمو ۲ قاشق سوپخوری

۷. نمک و فلفل به مقدار کافی



طرز تهیه :

کره را در ظرف لعابی مناسبی میریزیم و می گذاریم آب شود. آرد را به آن اضافه می نمائیم و مرتب بهم میزنیم تا آرد سرخ و خرمائی رنگ شود. آنگاه حرارت را ملایم میکنیم و آب گوشت را کم کم می ریزیم و بازه مرتب به هم میزنیم تا آرد سرخ شده در آبگوشت حل شود . سپس می گذاریم سس آهسته بجوشد تا کمی غلیظ شود .

در مرحله بعدی زرده های تخم مرغ را با کمی نمک و فلفل مخلوط کرده و کمی میزنیم . زرده تخم مرغهای زده شده را به آرامی و به تدریج داخل سس میریزیم بدون اینکه بگذتریم سس بجوشد و بلافاصله سس را از روی آتش بر میداریم .

نکته:زرده تخم مرغ نباید با سس بجوشد چون سس لطافت خود را از دست می دهد و بریده می شود.

در وحله آخر خامه و آبلیمو را خارج از آتش به آن اضافه کنید.

این سس به مصرف انواع گوشتها و مرغ و ماهی می رسد.

سس باتارد آماده است.
 
بالا