• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

سس تند

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد
مواد لازم:
زرده تخم مرغ سفت شده=4 تا 5 عدد
روغن زیتون=2/1 پیمانه
فلفل=1 تا 2 قاشق مرباخوری
نمک=بمقدار کم
زعفران=بمقدار کم
(ممکن است بجای زعفران کمی پاپریکا مصرف کنیم)

طرز تهیه:
زرده تخم مرغ را در کاسه ای می ریزیم و خوب حل می کنیم،بعد زعفران را در کمی آب جوش حل می نمائیم و با روغن زیتون و فلفل و نمک کم کم داخل زرده تخم مرغ می ریزیم و بهم می زنیم تا تمام مواد مخلوط شود،بعد سس را از صافی رد می کنیم تا کاملا نرم و لطیف گردد. ممکن است 2 قاشق سوپخوری سرکه یا آبلیمو به سس اضافه کنیم. این سس به مصرف تخم مرغ سفت و سبزیجات پخته شده می رسد. غلظت و شکل آن مثل مایونز و رنگ آن قرمز است.
 
بالا