معصومه بانو
متخصص بخش خانه و خانواده
[h=2]سس ماست هندی
مواد لازم :
ماست …………………………….. ۱ فنجان
خیار …………………………….. ۱ عدد کوچک
گوجه فرنگی ……………………. ۲ عدد پوست و تخم گرفته
خردل …………………………… ۱ قاشق مربا خوری
پیاز ……………………………… ۲ قاشق غذا خوری ریز شده
سبزیجات معطر ……………….. ۱ قاشق ریز شده
زیره ……………………………. نصف قاشق غذا خوری
پاپریکا(پودر فلفل قرمز) ………. نصف قاشق غذا خوری
کاری ………………………….. مقداری
فلفل ،نمک ……………………..به میزان لازم
طرز تهیه :
خیار را پوست گرفته و مغز درشت آنرا هم خارج می کنیم.
گوشت خیار را در کاسه ای رنده کرده ، خردل ، ماست ، پیاز ، گوجه فرنگی چرخ شده ، سبزیجات و ادویه ها را هم به آن اضافه کرده و به دقت مخلوط می کنیم.
این سس را قبل از سرو به مدت ۱ ساعت درون یخچال قرار دهید .
مصرف لیت سس را با انواع غذاهای گوشتی توصیه می کنیم .
ماست …………………………….. ۱ فنجان
خیار …………………………….. ۱ عدد کوچک
گوجه فرنگی ……………………. ۲ عدد پوست و تخم گرفته
خردل …………………………… ۱ قاشق مربا خوری
پیاز ……………………………… ۲ قاشق غذا خوری ریز شده
سبزیجات معطر ……………….. ۱ قاشق ریز شده
زیره ……………………………. نصف قاشق غذا خوری
پاپریکا(پودر فلفل قرمز) ………. نصف قاشق غذا خوری
کاری ………………………….. مقداری
فلفل ،نمک ……………………..به میزان لازم
طرز تهیه :
خیار را پوست گرفته و مغز درشت آنرا هم خارج می کنیم.
گوشت خیار را در کاسه ای رنده کرده ، خردل ، ماست ، پیاز ، گوجه فرنگی چرخ شده ، سبزیجات و ادویه ها را هم به آن اضافه کرده و به دقت مخلوط می کنیم.
این سس را قبل از سرو به مدت ۱ ساعت درون یخچال قرار دهید .
مصرف لیت سس را با انواع غذاهای گوشتی توصیه می کنیم .