• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

سس مایونز رژیمی

سنجاقي

متخصص بخش گفتگوی آزاد
مواد لازم برای یک سالاد پنج نفره:

روغن زیتون 4قاشق غذاخوری
ارده 3قاشق غذاخوری
نخود پخته 1پیمانه
نمک، فلفل قرمز به مقدار لازم

طرز تهیه:
نخود رااز یک شب قبل خیسانده و بپزید سپس با مواد دیگر در مخلوط کن ریخته تا خوب با هم مخلوط شوند و به سسی یکنواخت برسند اگر با این میزان، سس کمی شل بود و مایل بودید سسی سفت تر داشته باشید نخود آن را به یک و نیم پیمانه برسانید.
این سس بر روی یک سالاد سبزیجات همراه با جوانه بسیار خوشمزه خواهد بود.
 

پانته آ

متخصص بخش
سس مایونز در 2 دقیقه
مواد لازم :
تخم مرغ ۲ عدد
روغن مایع : ۳ فنجان سر خالی
سرکه و اب لیمو باهم : ۱فنجان
نمک و فلفل (در صورت امکان اگر فلفل سفید باشد بهتر است) به میزان لازم
ادویه و زیره : مقداری
شکر : ۲ قاشق غذا خوری
وسیله مورد نیاز ...مخلوط کن
طرز تهیه:

ابتدا تخم مرغ ها را با شکر و نمک و فلفل و ادویه و زیره داخل مخلوط کن می ریزیم..و از روی ساعت

یک دقیقه می زنیم ...

بعد یک فنجان از روغن مایع را با یک سوم از فنجان آب لیمو و سرکه داخل مخلوط می ریزیم و دوباره

یک دقیقه دیگر می زنیم..و به همین ترتیب تا کل مواد در ۴ دقیقه تمام شود ...

نکته مهم :بین هر بار که مواد را اضافه می کنیم و یک دقیقه می زنیم نباید بیش از چند ثانیه وقفه بیفتد

(فقط در حدی که مواد داخل مخلوط کن ریخته شود) زیرا در آن صورت سس بریده می شود

این مقدار یک شیشه ی بزرگ سس مایونز می دهد

ضمنا در صورت تمایل می توان به مواد بالا مقداری خردل نیز اضافه نمود ..امیدوارم امتحان کنید و خوش تون
 

پانته آ

متخصص بخش
طرز تهیه یک سس رژیمی ساده و خوشمزه154-21061.jpgمواد لازم‌ : آرد : سه‌ قاشق‌ غذاخوری‌
کره‌ : ۱۰ گرم‌
آبلیمو : یک‌ قاشق‌ غذاخوری‌
شیر : ۲۵۰ گرم‌
فلفل‌ سیاه‌ : به‌ مقدار لازم‌
نمک‌ : به‌ میزان‌ لازم‌
طرز تهیه‌ یک سس رژیمی:
ابتدا کره‌ را داغ‌ کنید و از روی‌ شعله‌ بردارید،پس‌ از این‌ که‌ کمی‌ خنک‌ شد، آرد و شیر را به‌ آن‌اضافه‌ کرده‌ و خوب‌ هم‌ بزنید، سپس‌ دوباره‌ روی‌شعله‌ قرار دهید تا سرخ‌ شود و آنگاه‌ نمک‌ و فلفل‌را هم‌ به‌ آن‌ اضافه‌ کنید.

از طرف‌ دیگر در نیم‌ لیتر آب‌ جوش‌، آبلیمو بریزید و در حالی‌ که‌ می‌جوشد، مخلوط آماده‌ شده‌ را در آن‌ بریزید و خوب‌ هم‌ بزنید.

سس‌ شما پس‌ از چند دقیقه‌ آماده‌ است‌.

البته‌ در صورت‌ تمایل‌ می‌توانید چاشنی‌های‌ سالاد را که‌ به‌ صورت‌ آماده‌ می‌فروشند به‌ آن‌ اضافه‌ کنید.

توصیه :
برای‌ پیشگری‌ از ابتلا به‌ اضافه‌ وزن‌ و چاقی‌ که‌ خود زمینه‌ ساز بیماری‌های‌ زیادی‌ است‌، سعی‌کنید مصرف‌ چربی‌ها و روغن‌ را محدود کنید.

چربی‌های‌ گوشت‌ را قبل‌ از پخت‌ کاملا بگیرید، همچنین‌ پوست‌ مرغ‌ و چربی‌های‌ زیر پوست‌مرغ‌ هم‌ مانند چربی‌های‌ گوشت‌ قرمز از نوع‌اشباع‌ شده‌ هستند، و بهتر است‌ آنها را قبل‌ از پخت‌،از گوشت‌ جدا کنید و دور بریزید یا اگر غذایی‌ راسرخ‌ کرده‌اید، چربی‌ اضافی‌ آن‌ را بگیرید.

بهتر است‌ روغن‌ را تا حد امکان‌ فقط یک‌بار تحت‌ حرارت‌ و مورد استفاده‌ قرار دهید، بنابراین‌ هر بار برای‌ سرخ‌ کردن‌، تنها به‌ میزان‌ لازم‌ از روغن‌ استفاده‌ کنید
 

پانته آ

متخصص بخش

154-6497.jpg




طعم خوبی را با این سس تجربه کنید. از این سس برای سرو انواع گوشت های دریایی و مرغ می توان استفاده کرد.
● مواد لازم :
▪ آب مرغ تقریبا غلیظ ۲ فنجان
▪ زرده تخم مرغ ۲ عدد
▪ آرد ۲ قاشق سوپ خوری
▪ آبلیمو نصف استکان
▪ کره ۵۰ گرم
▪ زعفران ساییده و حل شده ۱ قاشق سوپ خوری
▪ شکر ۱ قاشق مربا خوری
▪ نمک وفلفل به مقدار دلخواه

● طرز تهیه :
۱) کره را با آرد کمی تفت داده ،آب مرغ را کم کم به آن اضافه می کنیم تا سس کمی غلیظ شود .
۲) زعفران آب کرده ، آبلیمو ،نمک وفلفل را هم اضافه می کنیم .
۳) زرده تخم مرغ ها را با شکر خوب به هم می زنیم و شعله اجاق گاز را کم می کنیم و زرده اه را به آن اضافه می کنیم .
۴) مواد را کمی به هم زده تا گلوله گلوله نشود و ظرف را از روی حرارت بر می داریم .


 
بالا