مواد لازم
1) پیاز ...................1عدد
2) روغن مایع ..........2ق غذا خوری
3) قارچ..................200 گرم
4) آب ...................2لیوان
5) سیب زمینی..........1عدد کوچک
6) نمک وفلفل...........به میزان لازم
7) خامه .................2ق غذا خوری
طرز تهيه
برای تهيه اين سس ما ابتدا يك عدد پياز بزرگ نياز داريمپياز را ريز ريز خورد كرده همراه با 2ق روغن كمي تفت مي دهيم آن گاه حدود 200گرم قارچ ريز شده به پياز اضافه كرده و تفت ميدهيم سپس حدود 2ليوان آب به آن اضافه كرده ويك عدد سيب زميني كوچك در آن رنده كرده با رنده ريز واينك نمك و فلفل را به آن اضافه كرده وميگذاريم تا پخته و كمي غليظ شود.حالا 2 قاشق غذاخوري خامه را به آن مخلوط ميكنيم و پس از يكي دو جوش شعله را خاموش كرده و مايه را با ميكسر يا گوشت كوب له ميكنيم .سس اماده اسوشما مي توانيد آن را روي دلمه هاي پخته شده بريزيد.
1) پیاز ...................1عدد
2) روغن مایع ..........2ق غذا خوری
3) قارچ..................200 گرم
4) آب ...................2لیوان
5) سیب زمینی..........1عدد کوچک
6) نمک وفلفل...........به میزان لازم
7) خامه .................2ق غذا خوری
طرز تهيه
برای تهيه اين سس ما ابتدا يك عدد پياز بزرگ نياز داريمپياز را ريز ريز خورد كرده همراه با 2ق روغن كمي تفت مي دهيم آن گاه حدود 200گرم قارچ ريز شده به پياز اضافه كرده و تفت ميدهيم سپس حدود 2ليوان آب به آن اضافه كرده ويك عدد سيب زميني كوچك در آن رنده كرده با رنده ريز واينك نمك و فلفل را به آن اضافه كرده وميگذاريم تا پخته و كمي غليظ شود.حالا 2 قاشق غذاخوري خامه را به آن مخلوط ميكنيم و پس از يكي دو جوش شعله را خاموش كرده و مايه را با ميكسر يا گوشت كوب له ميكنيم .سس اماده اسوشما مي توانيد آن را روي دلمه هاي پخته شده بريزيد.