• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

سفرتصویری به کانادا

Nicol

متخصص بخش گردشگری
کانادا شمالی‌ترین کشور واقع در آمریکای شمالی است. به صورت رسمی عنوان کنفدراسیون به کانادا اطلاق می‌شود، اما در واقع این کشور به صورت فدراسیون و زیر تشریفات سلطنت مشروطه مرتبط با پادشاهی متحده اداره می‌شود. در جنوب و شمال‌غرب هم‌مرز ایالات متحده آمریکا است. مرز ۸۰۴۵ کیلومتری بین این دو کشور طولانی‌ترین مرز بی‌دفاع در کل جهان است. کانادا از سوی شرق در کنار اقیانوس اطلس و از سوی غرب در کنار اقیانوس آرام قرار دارد. این کشور از شمال به اقیانوس منجمد شمالی و شمالگان می‌رسد.
پاییتخت کانادا شهر اتاوا است، محلی که در آن مجلس کشور و خانهٔ فرماندار کل قرار دارد. او به صورت تشریفاتی رئیس مملکت است و به عنوان نمایندهٔ ملکه الیزابت دوم در کانادا، مستعمرهٔ سابق بریتانیای کبیر، زندگی می‌کند. کانادا از نظر مساحت پهناورترین عضو مجموعهٔ کشورهای همسود (مشترک‌المنافع) است. بر پایه آمار ۲۰۰۶ (میلادی)، ۱۳۸٬۰۷۵ فارسی‌زبان در کانادا زندگی می‌کنند.
کانادا رتبه دوم بزرگ‌ترین کشورها را در اختیار دارد و این کشور بیشتر آمریکای شمالی را اشغال کرده است. کانادا ازغرب و شرق به اقیانوس آتلانتیک و اقیانوس آرام واز شمال به اقیانوس منجمد شمالی محدود می‌شود و از سمت جنوب با شمالی‌ترین بخش ایالات متحده هم مرز است. با مستقر شدن اولین ساکنین این کشور، کانادا به عنوان کشور متحد سرزمینهای آن سوی دریاها یعنی بریتانیا و امپراتوری مستعمرهٔ فرانسه شناخته شد.
ba02.jpg

این تصاویر زیبا و دیدنی از شهر ونکور کانادا تقدیم به شما
canada-2.jpg
canada-3.jpg
canada-4.jpg
canada-5.jpg
canada-6.jpg
canada-7.jpg
canada-8.jpg
canada-9.jpg

Nicol

متخصص بخش گردشگری

ba02.jpg
Beautiful scenery and delightful spot of spring blossoms in Canada,مناظر بسیار زیبا از شکوفه های بهاری در کانادا,باغ,بهار,شکوفه,بهاری,

ba03.jpg
کانادا,گل,گل رز,گلهای متنوع,هفت رنگ,گل آبی,رز,زیباترین,رویایی,زیبا,طبیعت,منظره,مناظر,مناظ دیدنی,نقاشی خدا,رویایی و زیبا,باغ رویایی,باغهای زیبا,زیباترین باغ,

ba04.jpg
خوشگل,گل و گیاه,جالب,نایاب,سکوت,طبیعت بی بدیل,قدرت,خلاقیت,جنگل,مکانهای دیدنی,دیدنی,گوناگون,گل فروشی,زیبایی,لاله,گل لاله,زیباترین گل ها,تاریخچه,گل های

ba05.jpg
زیبا,زینتی,شکوفه های گیلاس,گیلاس,درخت,طبیعی,عکس کانادا در بهار,عکسهای کانادا در بهار,عکس های کانادا در بهار,تصویر کانادا در بهار,تصاویر کانادا در بهار,

ba06.jpg
عکس کانادا,عکسهای کانادا,عکس های کانادا,تصویر کانادا,تصاویر کانادا,Images of Canada in the spring,Canada photos spring photos spring

ba07.jpg
Canada,Canada's image in the spring,images of Canada in the spring,Photos Canada Photos Canada Photos

ba08.jpg
Canada,Canada's image,images,Canada,عکس مناظر کانادا,عکسهای مناظر کانادا,عکس های مناظر کانادا,تصاویر مناظر کانادا,عکس زیبایی های کشور

ba10.jpg
کانادا,زیبایی کانادا,تصویر زیبا از کانادا,عکسهای زیبا از کانادا,عکس های زیبا از کانادا,تصاویر زیبا از کشور کانادا,

ba11.jpg

ba12.jpg

ba13.jpg

ba14.jpg

ba15.jpg

sasan

Banned
مرسی نگااار.
من عاشق کانادا هستم..بچه بودم رفتم اما چیزی ازش یادم نمیاد
آرزومه برم اونجا زندگی کنم.اگه میشه اطلاعات بیشتری ازش بذار تو انجمن
ممنون میشم

Nicol