• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

سفره ی هنرمندانه ی یک کدبانو

Sea Girl

متخصص بخش تاریخ
سفره ی هنرمندانه ی یک کدبانو



با استفاده از مقداری هویج و ترب و یه مقدار حوصله و سلیقه میتوانید گل های زیبای طلایی و نقره ای را زینت بخش سبد سبزیجات خود بر روی سفره نمایید.
گل های طلایی و نقره ای
1.gif

وسایل مورد نیاز :
هویج بزرگ ، ترب سفید بلند، چاقوی حكاكی، قالب های كوچك و بزرگ، اسكنه 7شكل ، آب.
روش كار :
هویج و ترب را به قطر نیم سانتیمتر حلقه كنید. آنها را 5 دقیقه در آب نمك بگذارید تا نرم شوند.
حلقه ها را قالب بزرگ بزنید.
با چاقو در مركز هویج دایره كوچكی حك كنید.
با اسكنه شیارهایی از لبه خارجی هویج به طرف مركز ایجاد كنید.
مجدداً با قالب كوچك آن را قالب بزنید.
ترب ها را قالب كوچك بزنید.
ترب را داخل گل هویج بگذارید و گل ها را در آب سرد قرار دهید تا تازه و سفت شود.

تزببن هویج به شکل ماکارونی

2.gif
همانطور که در تصویر مشاهده می کنید با استفاده از هویج زرد و نارنجی میتوانید ماکارونی پیچ دو رنگ درست کنید که ذوق و سلیقه شما را به چشم میهمانان خواهد کشید.
وسایل مورد نیاز :
هویج، سیب زمینی، كاتر دوطرفه
روش كار :
هویج و سیب زمینی را پوست بكنید.
كاتر را در هویج و سیب زمینی فرو كنید و بچرخانید تا آنها را مانند فنر ببرد.
به آرامی فنرها را از هویج و سیب زمینی خارج كنید.
فنرها را باز كنید.
فنر سیب زمینی و هویج را داخل هم كنید و آن را در آب سرد بگذارید و یا بپزید.


فرآوری: کهتری

بخش خانواده ایرانی تبیان

منبع : آکاایران
 
آخرین ویرایش توسط مدیر:
بالا