پانته آ
متخصص بخش
سمبوسه يك غذاي لبناني است مواد لازم:
(از هر نوع موادی که دوست دارن میتونین برای داخل سمبوسه استفاده کنین..مثل گوشت و سیب زمینیه..به اضافه سبزی و ادویه..ولی بعضا سوسیس و قارچ و..هم اضافه میکنن...)
من از سیب زمینی پخته شده و نگینی خورد شده...پیاز تفت داده شده و گوشت چرخ کرده و گشنیز خورد شده استفاده کردم به اضافه ادویه جات...نمک..فلفل..زردچوبه...پودر تخم گشنیز..پودر زیره سبز....
نانها رو از مواد میریزین توش...
فرقش از اینجا شروع میشه با سمبوسه های دیگه:
یکی دو قاشق کره رو اب میکینن....با برس میکشین روی سمبوسه ها... دستگاه ساندویچ سازتون رو از 5 دقیقه پیش روشن کنین تا گرم بشه.. نونهای اماده رو داخل ساندویچ ساز بذاری و تا برشته شدنشون حدود 8-10 مین وقت بدین..