• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

سمبوسه اسنکی

پانته آ

متخصص بخش








سمبوسه يك غذاي لبناني است مواد لازم:
(از هر نوع موادی که دوست دارن میتونین برای داخل سمبوسه استفاده کنین..مثل گوشت و سیب زمینیه..به اضافه سبزی و ادویه..ولی بعضا سوسیس و قارچ و..هم اضافه میکنن...)

من از سیب زمینی پخته شده و نگینی خورد شده...پیاز تفت داده شده و گوشت چرخ کرده و گشنیز خورد شده استفاده کردم به اضافه ادویه جات...نمک..فلفل..زردچوبه...پودر تخم گشنیز..پودر زیره سبز....
نانها رو از مواد میریزین توش...

فرقش از اینجا شروع میشه با سمبوسه های دیگه:

یکی دو قاشق کره رو اب میکینن....با برس میکشین روی سمبوسه ها... دستگاه ساندویچ سازتون رو از 5 دقیقه پیش روشن کنین تا گرم بشه.. نونهای اماده رو داخل ساندویچ ساز بذاری و تا برشته شدنشون حدود 8-10 مین وقت بدین..
 

پانته آ

متخصص بخش
20131218_192507-640x330.jpg

طرز تهیه سمبوسه سیب زمینی مواد لازم جهت تهیه سمبوسه سیب زمینی :
سیب زمینی سه عدد
پیاز یک عدد
فلفل دلمه یک عدد کوچک
نمک و زردچوبه به مقدار لازم
نان لواش
روغن برای سرخ کردن
روش تهیه سمبوسه سیب زمینی :
مواد میانی سمبوسه
سیب زمینی ها رو پخته و له میکنیم

پیاز و فلفل دلمه رو خورد می کنیم (می تونه به صورت نگینی یا خلال باشه)

تفت میدیم و بعد از اینکه پیاز ها نرم شد به اون زردچوبه اضافه کرده از روی گاز برمیداریم

سیب زمینی ها رو به مخلوط پیاز داغ اضافه میکنیم و خوب مخلوط میکنیم

نحوه پیچیدن سمبوسه ها
نان های لواش رو به صورت مستطیل میبریم (هر نان به طور تقریبی چهار تا مستطیل به ما میده . طول مستطیل ها از سه برابر عرضشون یه کمی بیشتره )
یک قاشق از مخلوط سیب زمینی برداشته و روی گوشه نان قرار میدیم و به شکل زیر میپیچیم

نان رو به صورت اریب طوری تا می کنیم که ضلع کوچک مستطیل دقیقا روی ضلع بزرگتر قرار بگیره

حالا یک تای افقی می زنیم تا مواد ما کاملا داخل نان قرار بگیره

یک بار دیگه این کار رو تکراری میکنیم

قسمت اضافی باقی مونده رو بین لایه های نان قرار میدیم تا سمبوسه ها حین سرخ شدن باز نشن

سمبوسه های پیچیده شده رو در روغن سرخ میکنیم.

من از مقدار کمی روغن و حرارت نسبتا زیاد برای سرخ کردن استفاده کردم ، در این حالت کناره های سمبوسه خیلی طلایی نمیشه اما نون حالت خشک پیدا میکنه و روغن زیادی به خودش جذب نمیکنه اما باید مواظب باشین که سمبوسه ها نسوزه. (اگر دوست داشتین که همه جای سمبوسه کامل طلایی بشه می تونین مقدار روغن رو بیشتر کنین)
 
بالا