• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

سوارز:نمي‌دانم در ليورپول خواهم ماند يا نه

MAHDI

متخصص بخش نرم افزار
[h=2] مهاجم ليورپول پس از آنکه رئال مادريد براي امضاي قرارداد با او ابراز تمايل کرد، در کنفرانس خبري گفته که نمي‌داند در اين تيم خواهد ماند يا نه.

[TD="align: left"]
00941581.jpg
[/TD]

لوييس سوارز در حالي که هنوز خبرهاي خروجش از ليورپول به گوش مي‌رسد در گفت‌وگويي اعلام کرد آمادگي اين را دارد که محيط زندگي‌اش را تغيير دهد.

به گزارش فارس،سوارز 26 ساله مورد توجه رئال مادريد قرار گرفته است. او روز چهارشنبه نيز تاييد کرد دوست دارد به دليل انتقادهاي فراواني که در فوتبال انگليس از او مي‌شود، اين ليگ را ترک کند.

با اينکه باشگاه ليورپول در بيانيه‌اي گفته که سوارز به تعهدهاي خود به اين تيم عمل خواهد کرد، سوارز نيز از سوي ديگر اعلام کرده بهترين زمان براي رفتن به ليگ‌هاي ديگر، فصل نقل و انتقال‌هاي تابستاني است.

«نمي‌دانم چه زماني ليورپول را ترک خواهم کرد و از طرفي نمي‌دانم که در ليورپول خواهم ماند يا نه.» اين صحبت‌هاي سوارز در کنفرانس خبري پيش از ديدار اروگوئه با فرانسه بوده است. «روشن است که باشگاه دوست دارد من بمانم. با سرمربي تيم (برندن راجرز) صحبت کردم. او مي‌داند من چه مي‌خواهم.»

وي در ادامه افزود: راجرز و هم‌تيمي‌هايم مي‌دانند که من در انگليس شرايط سختي دارم. به نظرم اکنون فرصت مناسبي است که بتوانم محيط زندگي‌ام را تغيير دهم

بالا