• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

سوالاتی در مورد هاست و دامین

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
سلام خدمت ایران انجمنی های عزیز
بنده می خواستم یه سایت بسازم و چند سوال در مورد هاست و دامنه و cms دارم که خواسم سوالاتم رو یک جا بگم
1-من می خوام که در وهله ای اول هاست بگیرم.متاسفادنه بنا به دلایل (که واقعا متاسفم)نمی تونم هاست رو از آقا علی بخرم و پس از پیشنهاد چند تن از دوستان به این نتیجه رسیدم که یا میهن وب هاست و یا نجوا هاست.حالا به نظر شما میهن وب هاست یا نجوا هاست؟
2-یه سایت می خوام به نام ""ماشین های اداری رشیدبیگی""بسازم.
اما نمی دونم برای دامنه چه اسمی رو انتخاب کنم؟
3-برای همین سایت ماشین های اداری رشیدبیگی نمی دونم از چه cms استفاده کنم.بعضی ها می گن وردپرس و بعضی جوملا(در این سایت می خوام شبیه یه فروشگاه باشه ولی نه برای فروش و برای معرفی محصول)
حالا ممنون می شم جواب سوالاتم رو بدید:نیش:

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سلام خدمت امین عزیز

1- امین جان در رابطه با هاست ما فعلاً ارائه هاستیگ نداریم، من هر دو موردی و که گفتی بررسی کردم هرچند که از قبل هم این دو رو میشناختم. به نظر من اصلاً قیمت های مناسبی رو ندارند. اما در کل من میهن وب هاست رو خیلی جلوتر از نجوا هاست میدونم.

2- در رابطه با دامین، قبل از هر چیز توضیه میکنم که دامین دات آی آر رو انتخاب کنید، در رابطه با نام دامین و رشیدبیگی دات ای ار رو پیشنهاد میدم.

3- در رابطه با سیستم مدیریت محتوا، امکانات و پشتیبانی وردپرس در ایران بیشتر از جوملا هست، ولی من امنیت وردپرس رو پایین تر از جوملا میدونم. همچنین برای شما که میخواهید سایتتون حالت فروشگاهی داشته باشه قابلیت فروشگاهی جوملا بیشتر و قوی تر از وردپرس هست. از جمله قالب های فروشگاهی.

موفق باشید

بالا