• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

سوالات عـجـیـب مصاحبه ورودی دانشگاه آکسفورد !!!

Reza Sharifi

مدير ارشد تالار
دانشجویانی که در آستانه پذیرش در دانشگاه آکسفورد یکی از معتبرترین دانشگاه‌های جهان هستند معمولا سعی می‌کنند به شدت در عرض چند روز سطح دانش خود را بالا ببرند ولی زمانی که با سوالات عجیب مصاحبه ورودی دانشگاه آکسفورد روبرو می‌شوند، متحیر و متعجب باقی می‌مانند.

به گزارش ایسنا، سوالات مصاحبه دانشگاه آکسفورد مشابه سوالات آزمون‌های شفاهی سایر دانشگاه‌ها نیست که نیازمند ارایه رزومه علمی و غیره باشد، بلکه داوطلبان تحصیل در دانشگاه آکسفورد معمولا با سوالاتی از قبیل
«چرا پوست حیوانات خط دارد؟» و یا «چرا انسان‌ها دو چشم دارند؟» و یا سوالاتی نظیر «آیا فهم شعر باید سخت باشد؟» روبرو می‌شوند.

یکی از مسوولان دانشگاه آکسفورد در این باره می‌گوید: نوع و چیدمان سوالات مصاحبه در این دانشگاه را افراد خبره تهیه و تعیین می‌کنند .

وی اضافه کرد: هدف این سوالات این است که شخص مصاحبه شونده را به فکر وا دارد نه اینکه وی را مجاب به انتقال اطلاعات کند.

وی همچنین اعلام کرد: دسترسی دانشجویان به منابع مختلف نیز از دیگر علت‌هایی است که باعث می‌شود سوالات کمتر جنبه علمی داشته باشد به این معنا که درباره شکسپیر در دنیا منابع و نگرش‌های مختلف وجود دارد و ارایه آن می‌تواند در تکمیل مطالعات پیرامون شکسپیر کمک‌کننده باشد.

از دیگر سوالاتی که امسال در دانشگاه آکسفورد از مصاحبه شونده‌ها پرسیده شده است و می‌تواند جالب توجه باشد این است که «چرا توت‌فرنگی و کفش‌دوزک هر دو قرمز هستند؟».

منیع:ایسنا

mahdis

متخصص بخش سرگرمی و طنز
چرا رضا و محمد رضا و آدم برفی هر سه یه نفرن؟؟؟؟؟:خنده2::خنده2:

Nicol

متخصص بخش گردشگری
دانشجویانی که در آستانه پذیرش در دانشگاه آکسفورد یکی از معتبرترین دانشگاه‌های جهان هستند معمولا سعی می‌کنند به شدت در عرض چند روز سطح دانش خود را بالا ببرند ولی زمانی که با سوالات عجیب مصاحبه ورودی دانشگاه آکسفورد روبرو می‌شوند، متحیر و متعجب باقی می‌مانند.

به گزارش ایسنا، سوالات مصاحبه دانشگاه آکسفورد مشابه سوالات آزمون‌های شفاهی سایر دانشگاه‌ها نیست که نیازمند ارایه رزومه علمی و غیره باشد، بلکه داوطلبان تحصیل در دانشگاه آکسفورد معمولا با سوالاتی از قبیل
«چرا پوست حیوانات خط دارد؟» و یا «چرا انسان‌ها دو چشم دارند؟» و یا سوالاتی نظیر «آیا فهم شعر باید سخت باشد؟» روبرو می‌شوند.

یکی از مسوولان دانشگاه آکسفورد در این باره می‌گوید: نوع و چیدمان سوالات مصاحبه در این دانشگاه را افراد خبره تهیه و تعیین می‌کنند .

وی اضافه کرد: هدف این سوالات این است که شخص مصاحبه شونده را به فکر وا دارد نه اینکه وی را مجاب به انتقال اطلاعات کند.

وی همچنین اعلام کرد: دسترسی دانشجویان به منابع مختلف نیز از دیگر علت‌هایی است که باعث می‌شود سوالات کمتر جنبه علمی داشته باشد به این معنا که درباره شکسپیر در دنیا منابع و نگرش‌های مختلف وجود دارد و ارایه آن می‌تواند در تکمیل مطالعات پیرامون شکسپیر کمک‌کننده باشد.

از دیگر سوالاتی که امسال در دانشگاه آکسفورد از مصاحبه شونده‌ها پرسیده شده است و می‌تواند جالب توجه باشد این است که «چرا توت‌فرنگی و کفش‌دوزک هر دو قرمز هستند؟».

منیع:ایسنا

:تعجب2::تعجب: فکر کنم این دانشجو ها باید اول یه سر به خدا بزنن بعد بیان ثبت نام کنن
:هنگ::نیش2:

ASHKAN

متخصص بخش تلفن همراه
این ماییم که داریم اشتباه می کنیم اونا دانشجویی رو ثبت نام نمی کنند که از لحاظ اطلاعات عمومی صفر باشند مثلا یک سوالشو من می دونم که توت فرنگی به خاطر رنگ دانه قرمزی که داره یا
همون لیکوپن رنگش قرمز هست

Silver Star

مدير ارشد تالار
ممنون آقا رضا... در آینده مفید واقع خواهد شد:18:
اینطوری خیلی بهتره، چون واقعا انسان هایی رو ثبت نام میکنن که حق درس خوندن تو اون دانشگاه رو دارن:8:

Reza Sharifi

مدير ارشد تالار
ممنون آقا رضا... در آینده مفید واقع خواهد شد:18:
اینطوری خیلی بهتره، چون واقعا انسان هایی رو ثبت نام میکنن که حق درس خوندن تو اون دانشگاه رو دارن:8:

خواهش میشه :گل:

بازم اگه سوال گیر آوردم به شما و امین میدم تاوقتی رفتید ثبتنام توی مصاحبه قبول بشید . :نیش::سوت:

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
سلام ادم برفی عزیز:گل:من میخوام برای ادامه تحصیل برم خارج ولی هنوز تصمیم نگرفتم کدوم کشور برم :نیش2:نکنه همه دانشگاههای خارج اینطوری هست:52::52:

Reza Sharifi

مدير ارشد تالار
سلام ادم برفی عزیز:گل:من میخوام برای ادامه تحصیل برم خارج ولی هنوز تصمیم نگرفتم کدوم کشور برم :نیش2:نکنه همه دانشگاههای خارج اینطوری هست:52::52:

سلام سیما خانوم :گل:

دقیقا نمیدونم که همه دانشگاه همین طوری هست یا نه .

ولی اکثر دانشگاه ها مصاحبه خاص خودشونو دارن :سوت:

منم همین مشکل شمارو دارم نمیدونم واسه ادامه تحصیل کدوم کشور برم :سوت:

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
من خودم شخصا دوست ندارم برم خانوادم اصراردارن:آه:خیلی دوست دارم برم کانادا ونکوور ولی هنوز برا اونجاویزابهم ندادن:کسل:تاببینیم چی پیش میاد:24::24:

BLaDe

متخصص بخش زبان

من شنیدم کشور مالزی از نظر خرج و مخارج زندگی خوب و ارزون هست ... :احترام:ولی نمیدونم دانشگاه هاش هم خوبه یا نه:سوت:

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
ممنون مهساجون :گل:ولی اصلا دوست ندارم برم کشورهای اسیایی:سوت:فعلادارم پرس وجومیکنم:aminkhan:

Reza Sharifi

مدير ارشد تالار
ممنون مهساجون :گل:ولی اصلا دوست ندارم برم کشورهای اسیایی:سوت:فعلادارم پرس وجومیکنم:aminkhan:

سیما خانوم قیمت ارز دوسه برابر شده ها :نیش:

ایران دانشگاه خوب زیاد داره حالا شما اصرار دارید که میخواید برید خارج ...

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
من داداشام وپسرعموهام لیسانس وفوق ودکتری رااینجاگرفتن:خنده2:ولی من اینجاراحت نیستم چون یه ترم رفتم دانشگاه شریف ولی خوشم نیامد:ناراحت:شایدهم نرفتم تاببینم چی پیش میاد:بای:

بالا