سلام
احتمال میدم سیستمتون نمیتونه تحمل کنه این نرم افزارو
جدی؟گفته بود برای نصبش باید سیستمم 64بیتی باشه که هست
یعنی گرافیکشو منظورتونه؟
چند مورد میتونه باشه
سایت های معتبر خارجی که با این مشکل روبرو شدن نوشتن که احتمالا از نصاب 64 بیتی روی سیستم و ویندوز 32 بیتی استفاده میکنید
صرف 64 بیتی بودن سیستم مهم نیست. اصل اینه که سیستم عامل 64 بیتی رو نصب داشته باشید
مورد بعدی اینکه احتمالا از ورژن های قبلی این نرم افزار استفاده شده و در رجیستری ثبت هست
حتی در صورتی که کامل پاک شده باشه نرم افزار ممکنه ریجستری در روند نصب نرم افزار مشکل ایجاد کنه
از نرم افزار های بررسی رجیستری استفاده کنید ویا خودتون به رجیستر مراجعه کنید و چک کنید
روی ویندوز جدید تست کنید
موردی که جزو بدترین جواب ها بود این بود که این ممکنه رم یا سی پی یوی شما کشش نداشته باشه
خب به هر حال اینم یک جواب بود دیگه
ممنونم:خنده2:
روی ویندوز7 جواب نداده یعنی روی xp جواب میده؟
معمولا نرم افزار های جدید رو برای ویندوز های جدید تر تنظیم و کدنویسی میکنن
در حال حاضر همه برای ویندوز 8 کدنویسی میکنن و نرم افزار های جدید هم اکثرا برای ویندوز 7 و 8 نوشته میشن
فک نکنم روی XP جواب بده
سلام:11:
من می خوام نرم افزار Adobe flash professional cs5 رو نصب کنم،ولی این ارور رو میده..
کسی میدونه مشکلش چیه:فکر:
فلش پرفشنال رو داشتی تک نصب میکردی؟یا کالکشنش رو نصب میکردی؟
Adobe Master Collection شامل چند تا برنامه هست که یکیشون Adobe Flash Professional هست!و بصورت کالکشن نصب میشه
یعنی توی مرحله ای از نصب تیک برنامه های منتخب از توی کالکشن رو میزنی و اونا نصب میشن
من خودم با Flash Professional CS6 کار میکنم اینطور بوده ولی cs5 رو هیچوقت نصب نکردم
یه سوال:البته منظوری ندارم فقط جهت اطلاع میپرسم ،برای چه کاری میخوای نصبش کنی؟ ساخت فلش؟
اگه با زبان اکشن اسکریپت-AC3 آشنایی نداری نصبش نکنی شاید بهتر باشه!
استادمون هم دارن آموزشش رو بهمون میدن..
خب برنامه رو از کجا آوردید؟دانلود کردید؟
بی خیال دانلود بشید بابت حجمش بهتر اینه که پکیج کامل نصب ادوبی cs5 رو از بیرون بخرید نهایت قیمتش هم 3-4 هزار تومن هست
از گذاشتن وقت برای دانلود بهتره
نه..تو مجموعه پرند دارمش و از اونجا نصب کردم که نشد و اون پیغام کذایی رو داد:73:
این پیغام رو هم تو یه مرحله قبل تر از عکسی که تو پست اول گذاشتم میده...
:فکر:
بالاخره نصبش کردم..هه:بدجنس:
مشکل، فقط نبود حجم کافی در درایو c بود..همین
اونجایی که با فلش قرمز نشون دادم داره میگه 12.7 گیگ فضای خالی برای نصب این برنامه لازمه که من نداشتم و بعد که متوجه شدم درایو c رو به اندازه ای که فقط Professional cs5 رو نصب کنم(1.5گیگ) خالی کردم ..
12 گیگ
پس همونطور که گفتم کالکشن بوده و این یعنی شما کل برنامه های کالکشن ادوبی رو به خاطر یه برنامه اش نصب کردی
خب مثلا ادوبی دریم ور رو میخوای چیکار؟(برای طراحی صفحات وب)-ادوبی انکودر -افتر افکت و...پدر رَم سیستمت رو که در آوردی
اونایی که نشون دادم مثلا اگه تیکشون رو بر میداشتی نصب نمیشدند و در نتیجه 12 گیگ به درایو c اضاف نمیشد و ضمن اینکه ممکنه خیلی هاشن بدردت هم نخورند
بعد که متوجه شدم درایو c رو به اندازه ای که فقط Professional cs5 رو نصب کنم(1.5گیگ) خالی کردم ..