• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

سوال: روشن کردن کامپیوتر از راه دور+دسترسی

mirzae

New member
سلام خدمت دوستان عزیز
23.gif

سوال مشخصی که خدمت دوستان دارم اینه که
آیا میشه کامپیوتری از یک work group در شرکت رو از خونه روشن کنم؟
فکر نکنم کامپیوتری با آدرس IP معتبر داشته باشیم
روتری که کامپیوترها از طریق اون وصل هستن به اینترنت باید دارای آدرس IP معتبر باشه. احتمالا اگه راهی باشه باید از طریق همین روتر انجام بشه

بعد از روش کردن میتونم از طریق Remote Desktop کامپبوتر با IP غیر ولید، بهش وصل بشم؟(فرض کنیم تنظیماتش این اجازه رو میده)

ممنونم :):گل:

t92

متخصص بخش
سلام:گل:
وقتی کامپیوتری خاموش باشه
به این معنی هست که در شبکه موجود نیست
بنابرین امکان روشن کردن کامپیوتری که در شبکه نیست امکان پذیر نیست
اما میتونید ریموت کنید.
و راه و روش داره

parisa

متخصص بخش
[h=2]آموزش برنامه Remote Desktop با عرض سلام
در این یخش به طور مختصر با برنامه Remote Desktop آشنا بشین:
کار این برنامه چیه؟
بااستفاده از این برنامه شما میتونین از یک محل دیگه به کامپیوتر خودتون در منزل یا محل کار وصل بشین و صفحه دکستاپ اونو ببینین و همچنین با این برنامه شما قادرین که در اون کامپیوتر برنامه خاصی رو به اجرا در بیارین و بروی سیستم که پشتش نتایجش رو ببینین.

نحوه کار:
شیوه کار این برنامه به این صورته که به محض برقراری ارتباط ، سیستم راه دور (اونی که بهش میخواین دسترسی پیدا کنین) بطور اتوماتیک Lock (قفل) میشه و تا زمانی که به آن مرتبط هستین هیچ شخص دیگه ایی نمی تونه به برنامه ها ، فایلها و سایر منابع اون دسترسی داشته باشد و هنگامیکه به محل کارتون برگریدین می تونین دستگاه کامپیوترتون رو با فشار دادن کلید های CTRL+ALT+DEL از حالت Lock در بیارین.
از دیگر ویژگی های این برنامه امکان login کردن در آن واحد بر روی چند سیستمه - حتی در حالتی که دیگران نیز به اون سیستم Log in کرده باشن، و کاربر می توانه برنامه های اونها را بطور همزمان اجرا کنه.

برای دسترسی به امکانات و اجرای این برنامه باید نکات زیر رو در نظر داشته باشین :

- یک کامپیوتر که در آن ویندوز Xp Profesional نصب شده و دسترسی به محیط اینترنت و یا شبکه را داره .

- یک کامپیوتر دیگه در منزل و یا در همون محل شرکت (که از طریق شبکه داخلی با هم مرتبط هستن) با امکان دسترسی به اینترنت ، مودم

- نام کاربری ، کلمه رمز عبور و مجوزهای مناسب

اجرای برنامه Remote Desktop :

اول به Control Panel برین و سپس گزینه System را انتخاب کنین .

سپس در زبانه Remote ، گزینه Allow users to connect remotely to this computer رو که در پائین پنجره قرار داره انتخاب کنین (تیک بزنین) .

بعدش در قسمت Remote Desktop ، گزینه Select Remote Users ... را کلیک کنین .

سپس در کادر Remote Desktop Users گزینه Add… را انتخاب کنین.

در آخر هم در کادر Select Users<span lang="FA" style="FONT-SIZE: 10pt; FONT-FAMILY
آنها را بطور همزمان اجرا کنید.

فقط در آخر یه نکته بگم که این ویژگی فقط در ویندوز XP وجود داره.
برای اطلاعات بیشتر به قسمت HELP ویندوز مراجعه کنین در اونجا به طور مفصل توضیح داده.

mirzae

New member
سلام:گل:
وقتی کامپیوتری خاموش باشه
به این معنی هست که در شبکه موجود نیست
بنابرین امکان روشن کردن کامپیوتری که در شبکه نیست امکان پذیر نیست
اما میتونید ریموت کنید.
و راه و روش داره

فکر میکنم بشه روتر رو فوروارد کرد به یکی از سیستم های work group
اون سیستم هم باید گوش به زنگ باشه (wake on lan) . میشه از راه دور به روتر وصل شد و اون سیستم رو روشن کرد و remote access داشت.
فعلا تا اینجارو فهمیدم
ولی چگونگی انجام اینکارارو نمیدونم که دارم تحقیق میکنم :)

t92

متخصص بخش
روتر رو با استفاده از DMZ فکر کنم میتونید به سیستم مورد نظرتون که آیپی ثابتی در شبکه داخلی داره فوروارد کنید.
راجب نرم افزار Wake On Lan چیزی نمیدونم ولی وقتی سیستمی به صورت کامل خاموش باشه و نیاز به راه اندازی توسط Power داشته باشه امکانش نیست که به صورت دیگه روشنش کرد.
اما اگه سیستم در حالت نیمه خاموش و حالت های خاصی باشه ( مثلا حالتی که این نرم افزار تایین میکنه تا با گرفتن پیغام روشن بشه - حالت نیمه خاموش ) اونموقع میشه این کارو انجام داد.

آخرین ویرایش:

mirzae

New member
روتر رو با استفاده از DMZ فکر کنم میتونید به سیستم مورد نظرتون که آیپی ثابتی در شبکه داخلی داره فوروارد کنید.
راجب نرم افزار Wake On Lan چیزی نمیدونم ولی وقتی سیستمی به صورت کامل خاموش باشه و نیاز به راه اندازی توسط Power داشته باشه امکانش نیست که به صورت دیگه روشنش کرد.
اما اگه سیستم در حالت نیمه خاموش و حالت های خاصی باشه ( مثلا حالتی که این نرم افزار تایین میکنه تا با گرفتن پیغام روشن بشه - حالت نیمه خاموش ) اونموقع میشه این کارو انجام داد.

ممنونم از توضیحاتتون .
Wake on Lan یه ویژگی مربوط به کارت شبکه است (device manager/your network adaptoor/... wake on lan mast be enabled)
در این حالت ظاهرا کارت شبکه روشن میمونه. منظر دریافت magic packet میمونه
مثلاً به کمک این سایت http://wakeonlan.me/ میشه چنین کامپیوتری(با آی.پی معتبر یا از طریق DMZ و port forwarding در روتر با IP معتبر) رو شون کرد.
دارم به صورت عملی بررسی میکنم این موارد رو.:گل:

بالا