• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

{ سوال } مشکل پاک نشدن پوشه

ahmadfononi

معاونت انجمن
با سلام مجدد

من دوتا پوشه رو میخوام پاک کنم توی هارد اکسترنال توی ویندوز XP یکیشون یک قفلی اومده جفتش وقتی که Ctrl+shift میزنم پاک میشه اون اما وقتی که یه رفرش میکنم دوباره میاد توی XP هم تست کردم یه ارور داده که توی عکس گذاشتمش باید چکار کنم که اینا رو پاک کنم.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
سلام
احمد جان ارور مربوط میشه به اینکه سیستم نمیتونه فایل شما رو بخونه و یا اینکه فایلتون خرابه.
چون در روی هارد اکسترنال هست اول مطمئن بشید که سایر فایل ها قابل پاک کردن هستن ، این یعنی اطمینان از خراب نبود هارد شما!
اما در مورد این نوع فایل ها که گاهاً در ویندوز هم چنین مشکلی پیش میاد:
1-احتمال ویروسی بودن!
2- احتمالا اختلالات سیستمی خود ویندوز.

یک راه حل میگم انجام بدید شاید رفع مشکل کرد، کامیپوترتون رو ریستارت کنید، به محض بالا امدن ویندوز به سراغ فایل هایی که پاک نمیشند برید، بدون اینکه روی اونها دابل کلیک کنید و بازشون کنید مستقیماً در اولین اقدام پاکشون کنید. در اکثر موارد این روش جواب میده.

گل همیشه بهار

متخصص بخش اینترنت
سلام

من یه بازی از اینترنت دانلود کرده بودم بخاطر بچه که باهش بازی کنه اما حالا هر کاری می کنم پاک نمیشه یعنی از پنجره

add or remove میزنم پاک نمیشه حالا هم فتوشاپ و ویژوال بیسیک نصب کردم اجرا نمیکنه ارور میده میشه راهنماییم کنید.ممنونم

بالا