این غذا یکی از غذاهای شهر اردبیل است
مواد لازم برای 4 نفر :
برنج 4 پیمانه
شیر 5 پیمانه
آب 1 پیمانه
کره 50 گرم
زعفران خیس کرده به مقدار لازم
نمک به اندازه مورد نیاز
طرز تهیه :
برنج را کاملاً شسته ، سپس شیر و آب و زعفران و نمک و روغن را اضافه کرده روی حرارت می گذاریم تا به جوش آید . درب ظرف را نیمه میگذاریم و هرچند وقت یکبار آن را هم می زنیم تا سر نرود به از اینکه آب و شیر جذب برنج شد شعله آن را کم میکینیم تا برنج ما دم بکشد .رنگ این برنج با ید به رنگ ته چین باشد . این غذا را می توان با کشمش سرخ کرده و تن ماهی یا ماهی دودی سرو کرد .
مواد لازم برای 4 نفر :
برنج 4 پیمانه
شیر 5 پیمانه
آب 1 پیمانه
کره 50 گرم
زعفران خیس کرده به مقدار لازم
نمک به اندازه مورد نیاز
طرز تهیه :
برنج را کاملاً شسته ، سپس شیر و آب و زعفران و نمک و روغن را اضافه کرده روی حرارت می گذاریم تا به جوش آید . درب ظرف را نیمه میگذاریم و هرچند وقت یکبار آن را هم می زنیم تا سر نرود به از اینکه آب و شیر جذب برنج شد شعله آن را کم میکینیم تا برنج ما دم بکشد .رنگ این برنج با ید به رنگ ته چین باشد . این غذا را می توان با کشمش سرخ کرده و تن ماهی یا ماهی دودی سرو کرد .