مواد لازم:
ران مرغ= چهار عدد
آرد= 2/3 پيمانه
تخممرغ= دو عدد
شير= دو قاشق غذاخوري
زعفران دمكرده= دو قاشق غذاخوري
كورن فلكس= دو پيمانه
سير =يك حبه
نمك و فلفل= به ميزان لازم
روغن= به ميزان لازم
طرز تهيه:
ران مرغ را از وسط به دو نيم ميكنيم. به آن كمي نمك و فلفل ميزنيم. در يك قابلمه آبجوش سير، برگ رزماري و تكههاي مرغ مزهدار شده را ميريزيم. سپس مرغها را به مدت 10 تا 15 دقيقه در آب ميجوشانيم بعد آبكش كرده و به آن آب سرد ميافزاييم تا كاملا سرد شوند.
سپس آن را در آرد ميغلتانيم.
تخممرغ را زده تا از لختگي در آيد بعد با شير و زعفران دمكرده مخلوط ميكنيم كمي نمك و فلفل ميزنيم بعد تكههاي مرغ را در تخممرغ ميغلتانيم.
سپس مرغها را در كورن فلكس قرار داده و درون روغن داغ سرخ ميكنيم.
نكته:
كورن فلكس همان ذرت پرك شده است كه به همين نام ميتوانيد در فروشگاههاي موادغذايي تهيه نماييد.
ران مرغ= چهار عدد
آرد= 2/3 پيمانه
تخممرغ= دو عدد
شير= دو قاشق غذاخوري
زعفران دمكرده= دو قاشق غذاخوري
كورن فلكس= دو پيمانه
سير =يك حبه
نمك و فلفل= به ميزان لازم
روغن= به ميزان لازم
طرز تهيه:
ران مرغ را از وسط به دو نيم ميكنيم. به آن كمي نمك و فلفل ميزنيم. در يك قابلمه آبجوش سير، برگ رزماري و تكههاي مرغ مزهدار شده را ميريزيم. سپس مرغها را به مدت 10 تا 15 دقيقه در آب ميجوشانيم بعد آبكش كرده و به آن آب سرد ميافزاييم تا كاملا سرد شوند.
سپس آن را در آرد ميغلتانيم.
تخممرغ را زده تا از لختگي در آيد بعد با شير و زعفران دمكرده مخلوط ميكنيم كمي نمك و فلفل ميزنيم بعد تكههاي مرغ را در تخممرغ ميغلتانيم.
سپس مرغها را در كورن فلكس قرار داده و درون روغن داغ سرخ ميكنيم.
نكته:
كورن فلكس همان ذرت پرك شده است كه به همين نام ميتوانيد در فروشگاههاي موادغذايي تهيه نماييد.