پانته آ
متخصص بخش
مواد اولیه :
*بلغور یک پیمانه
*مرغ (ران یا سینه) یک تکه
*ماست یک و نیم پیمانه
*نعنا داغ و پیاز داغ دو قاشق غذاخوری
*کره ۵۰ گرم
*نمک، زردچوبه و فلفل سیاه به میزان لازم
طرز تهیه:
بلغور، مرغ و نیمی از پیازداغ را با کره تفت میدهیم و مقداری آب (سه لیوان) اضافه میکنیم تا بلغور بپزد و بعد مرغ را میکوبیم.
ماست را با یک پیمانه آب میزنیم تا صاف شود و به مواد بالا اضافه میکنیم.
سپس نعنا، پیازداغ، ادویه و نمک را میریزیم تا جا بیفتد.
*بلغور یک پیمانه
*مرغ (ران یا سینه) یک تکه
*ماست یک و نیم پیمانه
*نعنا داغ و پیاز داغ دو قاشق غذاخوری
*کره ۵۰ گرم
*نمک، زردچوبه و فلفل سیاه به میزان لازم
طرز تهیه:
بلغور، مرغ و نیمی از پیازداغ را با کره تفت میدهیم و مقداری آب (سه لیوان) اضافه میکنیم تا بلغور بپزد و بعد مرغ را میکوبیم.
ماست را با یک پیمانه آب میزنیم تا صاف شود و به مواد بالا اضافه میکنیم.
سپس نعنا، پیازداغ، ادویه و نمک را میریزیم تا جا بیفتد.