B a R a N
مدير ارشد تالار
سوپ غلیظ ذرت و فلفل
• تعداد: 6 نفر
• زمان تهیه و پخت: 40 دقیقه
مواد لازم
• یک پیمانه پیاز خرد شده
• یک دسته تره فرنگی خرد شده
• 5 پیمانه دانه ذرت
• 400 گرم آب مرغ کم نمک
• یک عدد فلفل قرمز شیرین خرد شده
• 1/8 قاشق چایخوری فلفل سیاه
• 1/8 قاشق چایخوری فلفل هندی خرد شده
• زعفران (اختیاری)
طرز تهیه
1. داخل یک قابلمه کمی روغن بریزید و تره فرنگی و پیاز را 5 دقیقه تفت دهید. مرتب هم بزنید تا یکدست سرخ شوند.
2. ذرت را اضافه کنید و 5 دقیقه تفت دهید. سپس، آب مرغ را اضافه کنید تا بجوشد. سپس شعله را کم کنید. درب قابلمه را بگذارید تا 20 دقیقه نیم جوش باشد. سپس از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود.
3. نیمی از مخلوط ذرت را داخل غذاساز بریزید و پوره کنید. سپس دوباره داخل قابلمه برزید تا بجوشد.
4. باقی مانده آب مرغ را به همراه 1/8 قاشق چایخوری فلفل سیاه، فلفل هندی و زعفران اضافه کنید. حرارت دهید و سپس داغ سرو کنید.
ارزش غذایی
• کالری: 155
• چربی: 1 گرم
• کلسترول: 0 میلیگرم
• کربوهیدرات: 35 گرم
• فیبر: 4 گرم
• سدیم: 396 میلیگرم
• پتاسیم: 396 میلیگرم
• کلسیم: 20 میلیگرم
• آهن: 1 میلیگرم
• تعداد: 6 نفر
• زمان تهیه و پخت: 40 دقیقه
مواد لازم
• یک پیمانه پیاز خرد شده
• یک دسته تره فرنگی خرد شده
• 5 پیمانه دانه ذرت
• 400 گرم آب مرغ کم نمک
• یک عدد فلفل قرمز شیرین خرد شده
• 1/8 قاشق چایخوری فلفل سیاه
• 1/8 قاشق چایخوری فلفل هندی خرد شده
• زعفران (اختیاری)
طرز تهیه
1. داخل یک قابلمه کمی روغن بریزید و تره فرنگی و پیاز را 5 دقیقه تفت دهید. مرتب هم بزنید تا یکدست سرخ شوند.
2. ذرت را اضافه کنید و 5 دقیقه تفت دهید. سپس، آب مرغ را اضافه کنید تا بجوشد. سپس شعله را کم کنید. درب قابلمه را بگذارید تا 20 دقیقه نیم جوش باشد. سپس از روی حرارت بردارید و کنار بگذارید تا خنک شود.
3. نیمی از مخلوط ذرت را داخل غذاساز بریزید و پوره کنید. سپس دوباره داخل قابلمه برزید تا بجوشد.
4. باقی مانده آب مرغ را به همراه 1/8 قاشق چایخوری فلفل سیاه، فلفل هندی و زعفران اضافه کنید. حرارت دهید و سپس داغ سرو کنید.
ارزش غذایی
• کالری: 155
• چربی: 1 گرم
• کلسترول: 0 میلیگرم
• کربوهیدرات: 35 گرم
• فیبر: 4 گرم
• سدیم: 396 میلیگرم
• پتاسیم: 396 میلیگرم
• کلسیم: 20 میلیگرم
• آهن: 1 میلیگرم