B a R a N
مدير ارشد تالار
سوپ مرغ و نارگیل تایلندی
• تعداد: 4 نفر
مواد لازم
• 500 میلی لیتر شیر نارگیل
• 200 گرم سینه مرغ خرد شده
• نصف یک عدد گوجه فرنگی خرد شده
• نصف یک عدد پیاز خرد شده
• دو پیمانه قارچ خرد شده
• یک تا 2 عدد فلفل چیلی خرد شده
• یک تکه کوچک گالنگال (ریشه گیاهی از خانواده زنجبیل)
• یک عدد لیموترش
• یک قاشق غذاخوری سس ماهی
• یک قاشق چایخوری شکر
• یک عدد پیازچه خرد شده
• یک قاشق چایخوری برگ گشنیز
• یک عدد برگ لیمو
طرز تهیه
1. شیر نارگیل را در یک قابلمه متوسط بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد.
2. شعله را کم کنید و گالنگال، چیلی و برگ لیمو را اضافه کنید. حرارت را کم کنید و بگذارید حدود 10 دقیقه به حالت نیمجوش روی شعله باشد.
3. مرغ های پخته و خرد شده را اضافه کنید. سس ماهی، شکر و آب لیموترش را اضافه کنید. در این مرحله می توانید حرارت را زیاد کنید و در صورت تمایل کمی آب مرغ به آن اضافه کنید. آن را به مدت 5 دقیقه بجوشانید.
4. پیاز، گوجه فرنگی و قارچ ها را به سوپ اضافه کنید و حدود 5 تا 10 دقیقه دیگر بپزید.
5. از روی حرارت بردارید. پیازچه و گشنیز را اضافه کنید و هم بزنید.
6. سپس آن را با برنج دمکشیده سرو کنید.
• تعداد: 4 نفر
• 500 میلی لیتر شیر نارگیل
• 200 گرم سینه مرغ خرد شده
• نصف یک عدد گوجه فرنگی خرد شده
• نصف یک عدد پیاز خرد شده
• دو پیمانه قارچ خرد شده
• یک تا 2 عدد فلفل چیلی خرد شده
• یک تکه کوچک گالنگال (ریشه گیاهی از خانواده زنجبیل)
• یک عدد لیموترش
• یک قاشق غذاخوری سس ماهی
• یک قاشق چایخوری شکر
• یک عدد پیازچه خرد شده
• یک قاشق چایخوری برگ گشنیز
• یک عدد برگ لیمو
طرز تهیه
1. شیر نارگیل را در یک قابلمه متوسط بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا بجوشد.
2. شعله را کم کنید و گالنگال، چیلی و برگ لیمو را اضافه کنید. حرارت را کم کنید و بگذارید حدود 10 دقیقه به حالت نیمجوش روی شعله باشد.
3. مرغ های پخته و خرد شده را اضافه کنید. سس ماهی، شکر و آب لیموترش را اضافه کنید. در این مرحله می توانید حرارت را زیاد کنید و در صورت تمایل کمی آب مرغ به آن اضافه کنید. آن را به مدت 5 دقیقه بجوشانید.
4. پیاز، گوجه فرنگی و قارچ ها را به سوپ اضافه کنید و حدود 5 تا 10 دقیقه دیگر بپزید.
5. از روی حرارت بردارید. پیازچه و گشنیز را اضافه کنید و هم بزنید.
6. سپس آن را با برنج دمکشیده سرو کنید.