• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

سوپ گوشت قلقلی مكزیكی

پانته آ

متخصص بخش
[h=2]
none.png
این سوپ، یک سوپ مکزیکی است که در آن از گوشت چرخ کرده ی قلقلی استفاده می شود.


مواد لازم :
569_634634299032031250_l.gif


روغن زیتون ............................................. دو قاشق غذاخوری

پیاز خرد شده ............................................. یک عدد بزرگ

سیر خرد شده............................................ ... یک حبه بزرگ

آب یا آب گوشت یا ترکیبی از آب و آب گوشت ................ سه لیتر

رب گوجه فرنگی ........................................... نصف فنجان

لوبیا سبز خرد شده ..........................................250 گرم

هویج خرد شده .............................................. دو عدد بزرگ

برنج .................................................. ..... یک سوم فنجان

گوشت چرخ کرده ............................................ 500 گرم

برگ نعناع و جعفری خرد شده ................................یک چهارم فنجان

تخم مرغ .................................................. .. یک عدد

نمک.................................................. ...... دو قاشق چای خوری

فلفل سیاه.......................................... .......... یک چهارم قاشق چای خوری

فلفل قرمز.......................................... .......... به میزان لازم

نخود سبز.................................................. ..یک و نیم فنجان


491161272309884204180111203298324179231167.gif


روش تهیه :

* روغن را درون قابلمه بریزید و آن را روی شعله ی ملایم حرارت دهید. پیاز را داخل آن بریزید و به مدت 5 دقیقه حرارت دهید تا نرم شود، سپس سیر را اضافه نمایید و برای مدتی حرارت دهید.

* حال، آب گوشت یا آب را به همراه سس گوجه داخل قابلمه بریزید. زمانی که محتویات داخل قابلمه شروع به جوشیدن کرد، درجه گاز را کم کنید تا با دمای ملایم بجوشد. در این زمان هویج و لوبیا سبز را داخل قابلمه بریزید.

* برای تهیه ی گوشت، برنج را با گوشت مخلوط کنید و برگ های نعناع و جعفری و نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید. سپس تخم مرغ را داخل مخلوط گوشت بریزید و کاملاً با سایر مواد مخلوط نمایید. حال با ترکیب گوشت ها توپ های کوچک درست کنید.

225202207692052412318516162238231169226149217.gif

* گوشت های توپی شکل را یکی یکی داخل محتویات در حال جوش قابلمه بریزید. در قابلمه را بگذارید و بگذارید محتویات داخل آن به مدت نیم ساعت بپزد. بعد از نیم ساعت نخود سبز را اضافه نمایید و بگذارید محتویات داخل قابلمه نیم ساعت دیگر نیز بپزد.

* حال می توانید هر گونه چاشنی که مایل هستید به سوپ اضافه نمایید و طعم آن را به دلخواه خود تنظیم کنید.

غذای شما آماده ی سرو می باشد.

نوش جان!


منتشر شده توسط تبیان
 
بالا