[h=2] دستيار کارلوس کي روش به مهدي رحمتي توصيه کرد که سکوت کند. |
[TD="align: left"]
آنتوني سيموئز در خصوص شرايط تيم ملي در تمرينات گفت: صحبتهاي من در اين بخش در سه قسمت است که بخش اول آن گرم نبودن زياد هوا در اينجاست که کمک زيادي به ما در تمرينات مي کند. دوم اينکه همه بازيکنان در سلامت کامل هستند و سوم خبر زودتر آمدن مسعود شجاعي به اردوي تيم ملي است و اين بازيکن امشب به ما اضافه خواهد ش. در کل شرايط مساعد و آرامي را در اين اردو داشته ايم و در آخر بايد به اين اشاره کنم که بازخورد بازيکنان از تمرينات مناسب و ايده آل بوده است. به گزارش ايسنا، وي در مورد بازي با قطر افزود: مسلما بازي سختي براي هر دو تيم خواهد بود و براي هر دو تيم و بيشتر براي قطر سرنوشت ساز است. در اين ديدار اگر احتياج باشد بازيکنان بايد آمادگي داشته باشند تا سرحد جان در آن مبازه کنند و قول مي دهم پس از اين بازي اگر زندگي شان را از دست دادند به زندگي برشان گردانم چون اين شرايط را پيش از اين داشته ام. مي خواهم بگويم که من هيچگاه اعلام بازنشستگي نکرده ام که بخواهم پس از آن از تصميم خود منصرف شوم . ولي در طول ساليان بازيکني ام که بيش از هشتصد بازي بوده است، بارها درون زمين مردم و پس از آن به زندگي بگشتم. مربي تيم ملي در خصوص حضور وينگادا گفت: حضور وي در اينجا نشان دهنده يک دوستي و همکاري طولاني مدت است که مي تواند کمک شايان توجهي به تيم ملي ايران کند. ما در اينجا يک مثلث همکاري ديرينه داريم که در آن از طرز تفکر حرفه اي و تعامل عميق و درک متقابل از يکديگر وجود دارد. وي در ادامه در خصوص حضور رحمتي که برخي از رسانه ها به آن اشاره کرده بودند افزود: مطالب زير اظهار نظرهايي است که من فکر مي کنم از روي اجبار و براي شفاف سازي بايد روي آنها تاکيد کنم. به عنوان يک بازيکن، مربي و مدير حرفه اي فوتبال با بيش از 50 سال سابقه در سراسر جهان تاکنون هيچ گاه در فوتبال حرفه اي با چنين موردي مواجه نشده بودم. سيموئز افزود: در جهان فوتبال يک بازيکن ملي پوش وظايف بيشتري دارد و او هيچگاه نمي تواند به هم تيمي هايش و همينطور وظايف ملي فوتبالش پشت کند. بخصوص نمي تواند از روي مسئوليتي که نسبت به هواداران دارد، شانه خالي کند، دقيقا همانطور که وي انجام داد. مربي تيم ملي ادامه داد: ما به وي فرصتي داديم تا از فدراسيون، هم تيمي هايش، کادر فني و مهمتر از همه هواداران ايران عذرخواهي کند. جاي شکي براي هيچ کس باقي نيست که وي بود که به دفعات متعدد اين فرصت را نپذيرفت تا با امضاي بيانيه اش، اين مسئله تمام و فيصله پيدا کند. وي در پايان گفت: هم اکنون که وي قبول عذرخواهي از فوتبال ايران را نپذيرفته است، به وي مي گويم که سکوت کند و دست از توجيه و بهانه هاي اضافه بردارد و ساير افراد را به دليل رفتارش، سرزنش نکند و مقصر نداند و به خاطر مسايلي که بوجود آورده در سکوت زندگي کند و حداقل به هم تيمي هايش که اينجا براي غرور و افتخارآفريني براي ايران حضور دارند و آماده موفقيت و جنگ براي آن هستند، احترام بگذارد. |