• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

سپاس و قدر دانی ...

چاووش

متخصص بخش ادبیات
بنده به عنوان یکی از هموطنان آذری زبان علاوه بر اظهار همدردی و شریک غم هم شهریهایم و هم استانیهای عزیزم به نمایندگی از طرف این گرامیان و حادثه دیدگان از همه عزیزانی که در این چند روز به فکر این هموطنان آواره و داغدیده بوده اند سپاسگذاری و تشکر مینمایم و امید وارم در این چند روز مانده به پایان ماه مبارک رمضان هنگام برپایی نماز این عزیزان را دعا کنند تا خداوند متعال صبر و شکیبایی را بر دل داغدیدگان این فاجعه غم بار عنایت فرمایید

الــــــــــــتماس دعا ....

playful girl

کاربر ويژه
امیدوارم هرچه زودتر به مجروحین برسن و کمکشون کنن:ناراحت::فرار:
ایشاا.. خدا به بازانده هاشون صبر بده و اونایی که از دنیا رفتن رو بیامرزه آمین:ناراحت::ناراحت:

ali jan

کاربر ويژه
منهم به نوبه خودم مرگ این عزیزان راتسلیت میگم و برای بازمانده ها صبر از خدا میخوام.

مهری

کاربر ويژه
منم ازخداوند برای بازماندگان آرزوی صبر می کنم وبرای رفتگان طلب مغفرت. بازم خوش به حالشون که دراین روزهای عزیز از دنیا رفتند در این روزهایی که آدم حال وهوای معنوی داره وکمتر به گناه فکر می کنه از خدا می خوام در لحظه ای که داریم گناه می کنیم از دنیا نریم و توفیق توبه داشته باشیم. خداوندا مرا ببخش وبا فضل ورحمت خویش با من رفتار کن.الله هامی دنیادن گدنلری رحمت السین.

چاووش

متخصص بخش ادبیات
امروز شنیدم بخاطر فاجعه دردناکی که دامنگیر عده ای از هم استانیهایمان شده و عده زیادی جان باختند دو روز عزای عمومی اعلام شده و این دو روز شامل امروز و فرداست ماهم در این دو روز دلهای غمگینمان را با قلبهای پاره پاره این عزیزان همنوا میکنیم و در سوگ از دست رفتگان رخت عزا بر تن میکنیم باشد که ذره ای از آلامشان تسکین یابد

برای شادی روح همه از دست رفته گان این ضایعه اسف بار لطفا یک صلوات ختم شود/

اللهم صلی علی محمد و آل محمد

فائزه حسین زاده

متخصص روانشناسی
چه آزمایش سختیست خدا!
باز هم زمین بی تاب شد وغرید و
عزیزانمان رو در خود بلعید ...
چه آزمایش سختیست خدا!
باز کودکی در آغوش مادر
به آغوش مرگ شتافت...
چه آزمایش سختیست خدا!
باز کودکی غم بی پدری را
غم بی مادری را تجربه کرد...
چه آزمایش سختیست خدا!
باز سرپناهی فروریخت وتمامی آرزوهای
ذختر وپسر جوانی که دست در دست هم داده بودند فروریخت...
چه آزمایش سختیست خدا!
تو بگو چگونه از آزمایش های سختت سربلند بیرون آییم
مهربان من....

بالا