پانته آ
متخصص بخش
آماده سازی: ۱۵ دقیقه + زمان مزه دار کردن مرغ: ۳۰ دقیقه
| زمان پخت: ۴۰ دقیقه
مواد لازم (برای ۴ نفر):
سویاسس — ۳ قاشق سوپ خوری
فلفل قرمز (خردشده) — ۱ عدد
زنجبیل (درشت رنده شده) — ۱۰ گرم
پیازچه — ۸۰ گرم
سیر (بدون پوست و کوبیده شده) — ۲حبه
اورگانو یا نعناع (خردشده) — ۱ قاشق چای خوری
فلفل سیاه (پودرشده) و نمک — به مقدار لازم
شکر — ۱ قاشق چای خوری
فلفل سبز (خردشده) — ۱ قاشق چای خوری
سینه مرغ (بدون پوست و استخوان) — ۲ عدد
روغن مایع (مخصوص سرخ کردن) — به مقدار لازم
سس زرد — طبق دستور داده شده
رُستی – طبق دستور داده شده
کدو (دونیم شده، بادبزنی برش داده شده) — مقداری برای تزیین
فلفل دلمه های قرمز (چهارقاچ) — مقداری برای تزیین
روش تهیه:
۱- سویاسس را بههمراه فلفل قرمز، زنجبیل، پیازچه، سیر، اورگانو یا نعناع، نمک، فلفل سیاه، شکر و فلفل سبز در ظرفی مناسب ریخته و مخلوط کنید؛
۲.مرغ را به مخلوط بالا افزوده و در یخچال بگذارید تا مزهدار شود
؛3.تابه گریل را با مقداری روغن چرب کرده و بر روی حرارت ملایم قرار دهید تا کاملاً داغ شود. مرغ را از مواد خارج کرده، با زاویهای به حالت ساعت ۱۱ در تابه گریل قرار دهید؛
۴.پس از گریل شدن، آن را به زاویه ساعت یک درآورده (این عمل موجب میشود که پس از پخت، خطوط لوزی مانندی روی مرغ باقی بماند)، سپس آن را برگردانده و طرف دیگر را نیز به همین صورت گریل کنید؛
۵.مقداری از سس زرد را در ظرف مورد نظر ریخته، مرغ را در گوشهای از ظرف و رُستی را نیز در گوشه دیگر قرار دهید. کدو و فلفل دلمهای را در دو گوشه ظرف قرار داده و سرو کنید.
پیشنهاد:به جای زنجبیل، میتوانید از خردل دیژون زرد که خردلی زردرنگ با بویی تند است و اصلیت آن به شهر دیژون (Dijon) فرانسه میرسد، استفاده کنید. در تهیه سس زرد، میتوانید در مرحله آخر مقداری خامه همراه با کره به آن اضافه کنید.
مواد لازم (برای تهیه سس زرد):
زنجبیل (درشت خردشده) — ۱۰ گرم
پیاز سفید (نگینی خردشده) — ۳۰ گرم
سیر (بدون پوست و کوبیده شده) — یک دوم حبه
روغن مایع (مخصوص سرخ کردن) — به مقدار لازم
نمک– به مقدار لازم
فلفل دلمهای زرد (هشت قاچ، بدون دانه و غشاء سفیدرنگ) — ۱عدد
مرزه — ۱ شاخه
استاک گوشت گوساله یا قرص گوشت — ۲۰۰ میلی لیتر
کره — ۱ قاشق سوپ خوری
روش تهیه:
۱- زنجبیل، پیاز و سیر را در تابهای حاوی روغن داغ تفت دهید تا نرم و شفاف شود
؛۲.نمک و فلفل دلمهای را به همراه مرزه به مواد بالا افزوده و تفت دهید
؛۳.استاک گوشت را اضافه کرده و بگذارید بر روی حرارت بماند تا مواد نرم شوند. تابه را از روی حرارت برداشته و در غذاساز بریزید
؛۴.مایه به دست آمده را از صافی رد کنید. مجدداً در تابه ریخته و بر روی حرارت قرار دهید تا گرم شود. کره را روی آن ریخته و از روی حرارت بردارید
.نکته:چنانچه از قرص گوشت استفاده میکنید، به جای استاک به همان میزان از آب استفاده شود.
مواد لازم (برای تهیه رُستی):
سیب زمینی (بدون پوست و خام) — ۲ عدد
فلفل سیاه (پودرشده) و نمک — به مقدار لازم
روغن مایع (مخصوص سرخ کردن) — به مقدار لازم
روش تهیه:
۱- سیب زمینی را به صورت خلالی بلند و باریک رنده کنید (در صورتی که پس از رنده کردن، آب داشت، آبِ آن را بگیرید). کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید؛
۲.در تابهای نچسب مقداری روغن ریخته و بر روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود؛
۳.سیب زمینی را به شکل گرد فرم داده و در روغن داغ قرار دهید. یک طرف که سرخ شد، برگردانید تا طرف دیگر نیز سرخ شود
؛۴.پس از سرخ شدن، رُستی را روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.
نکته:هنگام تهیه رُستی از قالب استفاده نکنید؛ زیرا پس از سرخ شدن، باید خلالهای سیب زمینی از اطراف مشخص باشند.
| زمان پخت: ۴۰ دقیقه
مواد لازم (برای ۴ نفر):
سویاسس — ۳ قاشق سوپ خوری
فلفل قرمز (خردشده) — ۱ عدد
زنجبیل (درشت رنده شده) — ۱۰ گرم
پیازچه — ۸۰ گرم
سیر (بدون پوست و کوبیده شده) — ۲حبه
اورگانو یا نعناع (خردشده) — ۱ قاشق چای خوری
فلفل سیاه (پودرشده) و نمک — به مقدار لازم
شکر — ۱ قاشق چای خوری
فلفل سبز (خردشده) — ۱ قاشق چای خوری
سینه مرغ (بدون پوست و استخوان) — ۲ عدد
روغن مایع (مخصوص سرخ کردن) — به مقدار لازم
سس زرد — طبق دستور داده شده
رُستی – طبق دستور داده شده
کدو (دونیم شده، بادبزنی برش داده شده) — مقداری برای تزیین
فلفل دلمه های قرمز (چهارقاچ) — مقداری برای تزیین
روش تهیه:
۱- سویاسس را بههمراه فلفل قرمز، زنجبیل، پیازچه، سیر، اورگانو یا نعناع، نمک، فلفل سیاه، شکر و فلفل سبز در ظرفی مناسب ریخته و مخلوط کنید؛
۲.مرغ را به مخلوط بالا افزوده و در یخچال بگذارید تا مزهدار شود
؛3.تابه گریل را با مقداری روغن چرب کرده و بر روی حرارت ملایم قرار دهید تا کاملاً داغ شود. مرغ را از مواد خارج کرده، با زاویهای به حالت ساعت ۱۱ در تابه گریل قرار دهید؛
۴.پس از گریل شدن، آن را به زاویه ساعت یک درآورده (این عمل موجب میشود که پس از پخت، خطوط لوزی مانندی روی مرغ باقی بماند)، سپس آن را برگردانده و طرف دیگر را نیز به همین صورت گریل کنید؛
۵.مقداری از سس زرد را در ظرف مورد نظر ریخته، مرغ را در گوشهای از ظرف و رُستی را نیز در گوشه دیگر قرار دهید. کدو و فلفل دلمهای را در دو گوشه ظرف قرار داده و سرو کنید.
پیشنهاد:به جای زنجبیل، میتوانید از خردل دیژون زرد که خردلی زردرنگ با بویی تند است و اصلیت آن به شهر دیژون (Dijon) فرانسه میرسد، استفاده کنید. در تهیه سس زرد، میتوانید در مرحله آخر مقداری خامه همراه با کره به آن اضافه کنید.
مواد لازم (برای تهیه سس زرد):
زنجبیل (درشت خردشده) — ۱۰ گرم
پیاز سفید (نگینی خردشده) — ۳۰ گرم
سیر (بدون پوست و کوبیده شده) — یک دوم حبه
روغن مایع (مخصوص سرخ کردن) — به مقدار لازم
نمک– به مقدار لازم
فلفل دلمهای زرد (هشت قاچ، بدون دانه و غشاء سفیدرنگ) — ۱عدد
مرزه — ۱ شاخه
استاک گوشت گوساله یا قرص گوشت — ۲۰۰ میلی لیتر
کره — ۱ قاشق سوپ خوری
روش تهیه:
۱- زنجبیل، پیاز و سیر را در تابهای حاوی روغن داغ تفت دهید تا نرم و شفاف شود
؛۲.نمک و فلفل دلمهای را به همراه مرزه به مواد بالا افزوده و تفت دهید
؛۳.استاک گوشت را اضافه کرده و بگذارید بر روی حرارت بماند تا مواد نرم شوند. تابه را از روی حرارت برداشته و در غذاساز بریزید
؛۴.مایه به دست آمده را از صافی رد کنید. مجدداً در تابه ریخته و بر روی حرارت قرار دهید تا گرم شود. کره را روی آن ریخته و از روی حرارت بردارید
.نکته:چنانچه از قرص گوشت استفاده میکنید، به جای استاک به همان میزان از آب استفاده شود.
مواد لازم (برای تهیه رُستی):
سیب زمینی (بدون پوست و خام) — ۲ عدد
فلفل سیاه (پودرشده) و نمک — به مقدار لازم
روغن مایع (مخصوص سرخ کردن) — به مقدار لازم
روش تهیه:
۱- سیب زمینی را به صورت خلالی بلند و باریک رنده کنید (در صورتی که پس از رنده کردن، آب داشت، آبِ آن را بگیرید). کمی نمک و فلفل به آن اضافه کنید؛
۲.در تابهای نچسب مقداری روغن ریخته و بر روی حرارت ملایم قرار دهید تا داغ شود؛
۳.سیب زمینی را به شکل گرد فرم داده و در روغن داغ قرار دهید. یک طرف که سرخ شد، برگردانید تا طرف دیگر نیز سرخ شود
؛۴.پس از سرخ شدن، رُستی را روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی آن گرفته شود.
نکته:هنگام تهیه رُستی از قالب استفاده نکنید؛ زیرا پس از سرخ شدن، باید خلالهای سیب زمینی از اطراف مشخص باشند.
آخرین ویرایش: