مواد لازم برای 4 نفر:
سینه مرغ بدون استخوان و یا فیله مرغ=600 گرم
فلفل دلمه=2 تا 3 عدد
کره=50 گرم
سس بشامل=1 لیوان
سیب زمینی درشت=1/5 کیلوگرم
نمک و فلفل=بقدر کافی
روغن فراوان برای سرخ کردن سیب زمینی
طرز تهیه:
سینه مرغ را به اندازه یک انگشت کوچک خلال می کنیم. فلفل دلمه را ظریف
خلال کرده، کره را در تابه که بهتر است چدنی باشد، آب می کنیم، فلفل و خلال
سینه مرغ را در کره در حدی که خشک نشود،سرخ می نماییم.به اندازه کافی
به آن نمک و فلفل می زنیم؛بعد آن را در دیس مناسبی کشیده، سس بشامل را
روی آن می دهیم و با خلال سیب زمینی روی آن را می پوشانیم. ممکن است
500 گرم قارچ را خرد کرده با فلفل سرخ کنیم و داخل سینه مرغ بریزیم.
طرز تهیه سس بشامل:
یک عدد پیاز درشت را با رنده درشت،رنده می نماییم و با 25 گرم کره در حدی
که کمی طلایی شود سرخ می کنیم. یک قاشق آرد گندم سفید را با پیاز،یک
تفت میدهیم. حرارت را کاملا ملایم می نماییم. یک لیوان شیر را کم کم روی
پیاز و آرد می ریزیم و هم می زنیم. دقت می کنیم مایه گلوله نشود. می گذاریم
سس آهسته چند جوش بزند و کمی غلیظ شود. کمی به آن نمک می زنیم،سس
را از روی آتش برمی داریم و 75 گرم خامه را با آن مخلوط کرده و بعد روی
مرغ می ریزیم.
سینه مرغ بدون استخوان و یا فیله مرغ=600 گرم
فلفل دلمه=2 تا 3 عدد
کره=50 گرم
سس بشامل=1 لیوان
سیب زمینی درشت=1/5 کیلوگرم
نمک و فلفل=بقدر کافی
روغن فراوان برای سرخ کردن سیب زمینی
طرز تهیه:
سینه مرغ را به اندازه یک انگشت کوچک خلال می کنیم. فلفل دلمه را ظریف
خلال کرده، کره را در تابه که بهتر است چدنی باشد، آب می کنیم، فلفل و خلال
سینه مرغ را در کره در حدی که خشک نشود،سرخ می نماییم.به اندازه کافی
به آن نمک و فلفل می زنیم؛بعد آن را در دیس مناسبی کشیده، سس بشامل را
روی آن می دهیم و با خلال سیب زمینی روی آن را می پوشانیم. ممکن است
500 گرم قارچ را خرد کرده با فلفل سرخ کنیم و داخل سینه مرغ بریزیم.
طرز تهیه سس بشامل:
یک عدد پیاز درشت را با رنده درشت،رنده می نماییم و با 25 گرم کره در حدی
که کمی طلایی شود سرخ می کنیم. یک قاشق آرد گندم سفید را با پیاز،یک
تفت میدهیم. حرارت را کاملا ملایم می نماییم. یک لیوان شیر را کم کم روی
پیاز و آرد می ریزیم و هم می زنیم. دقت می کنیم مایه گلوله نشود. می گذاریم
سس آهسته چند جوش بزند و کمی غلیظ شود. کمی به آن نمک می زنیم،سس
را از روی آتش برمی داریم و 75 گرم خامه را با آن مخلوط کرده و بعد روی
مرغ می ریزیم.