پانته آ
متخصص بخش
۰
[h=3]مواد لازم (برای ۴ نفر):گوشت چرخ کرده (مخلوط گوسفند و گوساله) — ۳۰۰ گرم
پیاز متوسط (نگینی خردشده) — ۱ عدد
روغن مایع(مخصوص سرخ کردن) — ۲ قاشق سوپ خوری
پودرکاری — ۱ قاشق چای خوری
پاپریکا — ۲ قاشق چای خوری
کنسرو لوبیا قرمز — ۱ عدد
کنسرو گوجه فرنگی (له شده) — ۱ عدد
قرص گوشت — ۱ عدد
نان سفید — ۱ عدد
سیر (بدون پوست و له شده) — ۱ حبه
روغن زیتون — ۲ قاشق سوپ خوری
برای شروع!
دستهای خود را شسته و خشک کنید، فر را روی حرارت ۱۵۰ درجه سانتیگراد (۳۰۰ درجه فارنهایت) تنظیم و روشن کنید. دو عدد چغندر شسته شده را هم در فر بگذارید تا به مدت ۱۵ دقیقه یا کمی بیشتر کبابی شود. نگران نباشد یکی از این چغندرها قرار است برای اردور این میز به درد شما بخورد. تابهای را روی حرارت متوسط گاز قرار دهید و گوشت را در آن تفت دهید تا قهوهای رنگ شود. سپس آن را به ظرف تمیزی انتقال دهید تا دوباره نوبتش برسد.
لازم نیست تابه خود را عوض کنید یا بشویید، بلافاصله بعد از ریختن گوشت به ظرفی دیگر، کمی روغن در آن بریزید و پیازها را به تابه افزوده و تفت دهید به محض آنکه پیاز نرم و شفاف شد، گوشت تفت دادهشده را به تابه برگردانید. پودرکاری و پاپریکا را روی گوشت بریزید و بهکمک یک قاشق چوبی مواد را تفت دهید.
کل این کارها تا به حال جمعاً هشت دقیقه و ۲۳ ثانیه زمان برد.
درِ کنسرو لوبیا و گوجه فرنگی را بازکرده و محتویات هر دو قوطی را به تابه حاوی مخلوط گوشت بیفزایید. یک لیوان آب و قرص گوشت را هم به مواد اضافهکرده و یکی دو بار هم بزنید. حالا حرارت را زیاد کنید تا مواد ۲۰ دقیقه بجوشد و آب اضافی آن تبخیر شود. نمک هم به این دستور اضافه نمیکنیم، زیرا قرص گوشت خودش غذا را مزهدار میکند.
یکی از همین نکتهها، چیدمان مرتب ظروف در کابینتهاست تا هر چیز را سریع و آسان پیدا کنید، حالا تصور کنید یک نفر تابهاش را ته یک کابینت در آخرین طبقه گذاشته باشد. تا برود و آن را پیدا کند سیدقیقه که هیچ دو ساعت زمان از دست رفته.
یکی دیگر از روشهای صرفهجویی در وقت، استفاده از ظروفی است که بعد از پخت غذا و هنگام سرو نیاز به تعویض نداشته باشند تا بشود غذا را با همان ظرف سرو کرد.
یکی دیگر از راههای صرفهجویی در زمان استفاده از همین کنسروهاست. ماهیت اختراع کنسروها همین میزهای سی دقیقهای بوده و بس. تصور کنید قرار باشد لوبیا را از ۲۴ ساعت قبل خیس کنید!!! بعضی وقتها از کنسروها استفاده کنید، حواستان باشد تاریخ مصرف آن را چک کرده باشید تا از خطر مسمومیت بوتولیسم در امان بمانید.
از زمانی که در این فاصله به دست میآورید به نحو احسن استفاده کنید، یکی از انتخابها این است که تلفن را برداشته و تماسی با دوستان خود بگیرید، راه دوم هم این است که دست به کار شوید اردور و سالاد میز خود را تدارک ببینید. اگر پیشنهاد اول را انتخاب کردید، بدانید که میز شما شش ساعته است و نه سی دقیقهای، اگر راه دوم را برگزیدید، بدانید شما قهرمان میز سی دقیقهای هستید.
بعد از تبخیر آب گوشت، آن رادر ظرف پیرکس یا ظرف نسوزی بریزید. نانهای باگت را برشهای عرضی بزنید و روی سطح گوشتها بگذارید. به وسیله یک قلم مخصوص آشپزی آغشته به سیر و روغن زیتون روی آنها را چربکرده سپس به مدت ۱۵ دقیقه در فر با حرارت ۱۵۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا روی نانها برشته و طلاییرنگ شود.
اگر در راه برگشت به منزل از این دستههای پاکشده سبزی خوردنهای کوچک دیدید، هرگز از خرید آن چشم پوشی نکنید، حتی اگر شده یک یا دو دسته سبزی بخرید، همیشه به دردتان میخورد، زمانی برای تمیز کردن از شما نمیگیرد و طعم و تازگی سبزی تازه عطر و بوی خاصی به آشپزی شما میدهد.
[h=3]مواد لازم (برای ۴ نفر):گوشت چرخ کرده (مخلوط گوسفند و گوساله) — ۳۰۰ گرم
پیاز متوسط (نگینی خردشده) — ۱ عدد
روغن مایع(مخصوص سرخ کردن) — ۲ قاشق سوپ خوری
پودرکاری — ۱ قاشق چای خوری
پاپریکا — ۲ قاشق چای خوری
کنسرو لوبیا قرمز — ۱ عدد
کنسرو گوجه فرنگی (له شده) — ۱ عدد
قرص گوشت — ۱ عدد
نان سفید — ۱ عدد
سیر (بدون پوست و له شده) — ۱ حبه
روغن زیتون — ۲ قاشق سوپ خوری
برای شروع!
دستهای خود را شسته و خشک کنید، فر را روی حرارت ۱۵۰ درجه سانتیگراد (۳۰۰ درجه فارنهایت) تنظیم و روشن کنید. دو عدد چغندر شسته شده را هم در فر بگذارید تا به مدت ۱۵ دقیقه یا کمی بیشتر کبابی شود. نگران نباشد یکی از این چغندرها قرار است برای اردور این میز به درد شما بخورد. تابهای را روی حرارت متوسط گاز قرار دهید و گوشت را در آن تفت دهید تا قهوهای رنگ شود. سپس آن را به ظرف تمیزی انتقال دهید تا دوباره نوبتش برسد.
لازم نیست تابه خود را عوض کنید یا بشویید، بلافاصله بعد از ریختن گوشت به ظرفی دیگر، کمی روغن در آن بریزید و پیازها را به تابه افزوده و تفت دهید به محض آنکه پیاز نرم و شفاف شد، گوشت تفت دادهشده را به تابه برگردانید. پودرکاری و پاپریکا را روی گوشت بریزید و بهکمک یک قاشق چوبی مواد را تفت دهید.
کل این کارها تا به حال جمعاً هشت دقیقه و ۲۳ ثانیه زمان برد.
درِ کنسرو لوبیا و گوجه فرنگی را بازکرده و محتویات هر دو قوطی را به تابه حاوی مخلوط گوشت بیفزایید. یک لیوان آب و قرص گوشت را هم به مواد اضافهکرده و یکی دو بار هم بزنید. حالا حرارت را زیاد کنید تا مواد ۲۰ دقیقه بجوشد و آب اضافی آن تبخیر شود. نمک هم به این دستور اضافه نمیکنیم، زیرا قرص گوشت خودش غذا را مزهدار میکند.
یکی از همین نکتهها، چیدمان مرتب ظروف در کابینتهاست تا هر چیز را سریع و آسان پیدا کنید، حالا تصور کنید یک نفر تابهاش را ته یک کابینت در آخرین طبقه گذاشته باشد. تا برود و آن را پیدا کند سیدقیقه که هیچ دو ساعت زمان از دست رفته.
یکی دیگر از روشهای صرفهجویی در وقت، استفاده از ظروفی است که بعد از پخت غذا و هنگام سرو نیاز به تعویض نداشته باشند تا بشود غذا را با همان ظرف سرو کرد.
یکی دیگر از راههای صرفهجویی در زمان استفاده از همین کنسروهاست. ماهیت اختراع کنسروها همین میزهای سی دقیقهای بوده و بس. تصور کنید قرار باشد لوبیا را از ۲۴ ساعت قبل خیس کنید!!! بعضی وقتها از کنسروها استفاده کنید، حواستان باشد تاریخ مصرف آن را چک کرده باشید تا از خطر مسمومیت بوتولیسم در امان بمانید.
از زمانی که در این فاصله به دست میآورید به نحو احسن استفاده کنید، یکی از انتخابها این است که تلفن را برداشته و تماسی با دوستان خود بگیرید، راه دوم هم این است که دست به کار شوید اردور و سالاد میز خود را تدارک ببینید. اگر پیشنهاد اول را انتخاب کردید، بدانید که میز شما شش ساعته است و نه سی دقیقهای، اگر راه دوم را برگزیدید، بدانید شما قهرمان میز سی دقیقهای هستید.
بعد از تبخیر آب گوشت، آن رادر ظرف پیرکس یا ظرف نسوزی بریزید. نانهای باگت را برشهای عرضی بزنید و روی سطح گوشتها بگذارید. به وسیله یک قلم مخصوص آشپزی آغشته به سیر و روغن زیتون روی آنها را چربکرده سپس به مدت ۱۵ دقیقه در فر با حرارت ۱۵۰ درجه سانتیگراد قرار دهید تا روی نانها برشته و طلاییرنگ شود.
اگر در راه برگشت به منزل از این دستههای پاکشده سبزی خوردنهای کوچک دیدید، هرگز از خرید آن چشم پوشی نکنید، حتی اگر شده یک یا دو دسته سبزی بخرید، همیشه به دردتان میخورد، زمانی برای تمیز کردن از شما نمیگیرد و طعم و تازگی سبزی تازه عطر و بوی خاصی به آشپزی شما میدهد.