• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

شایعه ای دیگر "خداحافظی پرویز پرستویی از بازیگری" ریشه این شایعات کجاست ؟

Reza Sharifi

مدير ارشد تالار
خبرنگار روزنامه‌ جوان حضور پرستويي در روستاي زادگاهش را به معناي خداحافظي او از دنياي بازيگري تعبير و اين برداشت خود را به‌عنوان «خبري قطعي» منتشر كرد. خبري كه به سرعت در بسياري از سايت‌هاي خبري با عناويني همچون «خداحافظي پرستويي از دنياي بازيگري» بازتاب يافت.

اين روزنامه در خبر خود ابتدا قاطعانه نوشت: «پرويز پرستويي بازيگر شناخته شده سينما و تلويزيون ايران از دنياي بازيگري كناره‌گيري كرد.» اما در ادامه اين خبر، تنها به همان حضور در روستاي زادگاه به عنوان نشانه اين كناره‌گيري اشاره كرد.

در ادامه اين خبر آمده است:
«پرستويي كه سابقه ايفاي نقش در فيلم‌ها و سريال‌هاي مختلفي همچون: آژانس شيشه‌اي، آشپزباشي، سيزده ۵۹، موج مرده، آدم برفي، سريال امام علي(ع)، كتاب قانون، دوئل و مارمولك را دارد، مدتي است از دنياي بازيگري كناره‌گيري كرده و اين روزها در روستاي زادگاه خود مشغول به زندگي است.
پرستويي اهل روستايي در حوالي همدان است. اين بازيگر شناخته‌شده سينما و تلويزيون پس از كناره‌گيري از بازيگري اين روزها در روستاي پدري خود مشغول كشاورزي است و زندگي جديدي را در پيش گرفته است.
تاكنون كارگردان‌هاي زيادي تلاش كرده‌اند تا او را دوباره به دنياي بازيگري بازگردانند، اما پرستويي كه گفته مي‌شود از لحاظ روحي آمادگي حضور مجدد در سينما را ندارد، به تمامي اين پيشنهادها پاسخ منفي داده است. نكته جالب توجه اين است كه پرستويي حتي حاضر به ايفاي نقش در پروژه «چ» به كارگرداني ابراهيم حاتمي‌كيا نيز نشده است.
پرستويي تاكنون پنج تجربه همكاري با حاتمي كيا داشته و بهترين نقش‌هاي خود را نيز در آثار اين كارگردان ايفا كرده است، اما به دليل شرايط خاص خود حاضر نشده در اين فيلم ايفاي نقش كند و طبق شنيده‌ها، پيشنهاد ۶۰۰ ميليون توماني اين پروژه براي ايفاي نقش شهيد چمران نيز سبب نشده تا پرستويي از تصميم خود منصرف شود.»

در ادامه اين خبر نيز روزنامه مذكور ضمن اشاره به اينكه «طبق اطلاعات رسيده هنوز از دليل اين تصميم عجيب پرستويي اطلاعي در دست نيست» ابراز اميدواري كرده است كه اين بازيگر ارزشمند و متعهد سينما و تلويزيون بار ديگر با حضور در آثار نمايشي، سينماي ايران را مورد توجه قرار دهد!

پس از انتشار و فراگير شدن اين خبر (شايعه)، پرويز پرستويي با گله از مطلب مطرح شده درباره كناره‌گيري‌اش از بازيگري به خبرنگار ايسنا گفت: روي بازيگري تعصب دارم و هيچ وقت نمي‌توانم آن را كنار بگذارم اما با هر شرايطي هم مقابل دوربين نمي‌روم.

اين بازيگر سينما، تئاتر و تلويزيون، اظهار كرد: آن عزيزاني كه از سر خيرخواهي يا كنجكاوي مي‌خواهند درباره من بدانند، اگر حال سينما خوب است، حال من هم خوب است!

وي ادامه داد: من با شرايط بيگانه نيستم و نسبت به اتفاقاتي كه مي‌افتد نمي‌توانم بي‌تفاوت باشم اما حالم آنقدر هم بد نيست كه آن‌طور كه برخي مدعي شده‌اند، به كشاورزي رو آورده باشم!

پرستويي با اشاره به صحبت‌هاي عزت‌الله انتظامي گفت: تمام دغدغه من آن بوده كه پير ديرم بيان كرد: «از تماشاگر خجالت مي‌كشم در اين فيلم‌ها كار كنم» و وقتي ايشان خجالت مي‌كشند، من بايد بميرم!

پرستويي با بيان اينكه سينما را به عنوان شغل انتخاب نكرده است، خاطرنشان كرد: من روي بازيگري تعصب دارم و تا زماني كه نفس داشته باشم نه به خاطر درآمد، بلكه به عشق مخاطب كار خواهم كرد و هيچ وقت نمي‌توانم بازيگري را كنار بگذارم و اگر احساس كنم مقابل تماشاگر خجالت نكشم قطعا اولين كاري كه پيشنهاد شود قبول خواهم كرد.

اين بازيگر با انتقاد از شرايط موجود سينما گفت: چرا ما به اينجا رسيده‌ايم كه براي جذب تماشاگر آش رشته بدهيم و بازيگر در گيشه سينما بليت فروشي كند؟ چه زماني سينماي ما اينگونه بوده است؟

وي ادامه داد: من هم جزوي از همين سينما هستم و طوري تربيت شده‌ام كه به مخاطب خودم در هر شرايطي احترام بگذارم و باز اعلام مي‌كنم اگر فيلمي باشد كه بتواند من را به مخاطب نزديك كند، قطعا در اولين فرصت اين كار را خواهم كرد. تا زماني هم كه پيش نيايد به احترام مخاطبم اين كار را نخواهم كرد.

اين بازيگر همچنين درباره پيشنهاد بازي در فيلم «چ» ابراهيم حاتمي‌كيا به ايسنا اظهار كرد: از طرف حاتمي‌كيا پيشنهاد شد اما به دليل نامساعد بودن شرايط، از ايشان عذرخواهي كردم كه اين به وضعيت كلي سينما مربوط مي‌شود. اينكه گفته مي‌شود براي اين فيلم 600 ميليون تومان پيشنهاد شد، تاكنون در عمر بازيگري‌ام چنين مبلغي به من پيشنهاد نشده و براي فيلم «چمران» هم اصلا كار به پيشنهاد مبلغ و خواندن سناريو نرسيد.

بد نيست بدانيم كه:

ارائه استنباط‌ها و برداشت‌هاي خبرنگار به عنوان «خبر قطعي» يكي از عوامل ساخته شدن شايعات در فضاي رسانه‌هاي امروز كشور است.

به نقل از ایسنا

بالا