• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

شرایط اخذ ویزای دانشجویی آمریکا

Nicol

متخصص بخش گردشگری
شرایط اخذ ویزای دانشجویی آمریکا
usa-flag1.jpg
ویزای تحصیلی آمریکا (F1) برای کلیه داوطلبانی که خواهان تحصیل در ایالات متحده آمریکا هستند، پس از دریافت پذیرش تحصیلی از دانشگاههای آمریکا قابل دریافت می باشد. با این حال بدلیل عدم شناخت کافی داوطلبان از روش صحیح تقاضای ویزای تحصیلی، عدم آشنایی با نحوه مصاحبه ویزای تحصیلی، تکمیل نبودن مدارک و یا عدم پر نمودن صحیح فرم تقاضا، ویزا ممکن است رد شود.
گروه مشاورین تحصیل درآمریکا به متقاضیان تحصیل درآمریکا در زمینه های زیر در راستای بالابردن شانس دریافت ویزای تحصیلی آمریکا کمک می نماید:
درخواست فرم های تکمیلی نظیر فرم های I20 برای درخواست ویزا از دانشگاههای معتبر آمریکایی
بررسی، مرور، رفع عیب نمودن و تکمیل مدارک برای تقاضای ویزا
تکمیل فرم های مورد نیاز برای اخذ ویزای تحصیلی آمریکا
مشاوره و آشنا نمودن متقاضیان در مورد نحوه مصاحبه ویزای تحصیلی آمریکا
ارائه سوالات رایج که در سفارت آمریکا از متقاضیان ویزای تحصیلی پرسیده می شود
اطلاع رسانی دقیق به داوطلبان از جدید ترین تغییرات در اخذ ویزای تحصیلی آمریکا

هزینه های تحصیل در آمریکا
هزینه های تحصیل در آمریکا بسیار به دانشگاه ، رشته و مقطع تحصیلی مورد مرتبط می باشد. با این حال در جدول زیر لیست هزینه های تحصیل بطور متوسط با ذکر مقاطع تحصیلی عنوان شده است که همواره می بایست ۱۰ الی ۱۵ درصد ارقام ذکر شده را بطور مثبت و یا منفی متغیر نمود. پیشنهاد می گردد داوطلبان برای بدست آوردن آمار دقیق به سایت دانشگاه های مربوطه مراجعه نمایند. ارقام مثالی و تقریبی در زیر بطور سالانه ذکر شده است :

ردیف

[TD="width: 334"] نام دوره ی مقطع تحصیلی
[/TD]
[TD="width: 189"] هزینه سالانه به دلار
[/TD]

[TR]
[TD="width: 45"] ۱
[/TD]
[TD="width: 334"] فوق دیپلم (Associate)
[/TD]
[TD="width: 189"] 12000 الی ۱۵۰۰۰
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 45"] ۲
[/TD]
[TD="width: 334"] لیسانس (BA/BS/BBA/BEng)
[/TD]
[TD="width: 189"] 14000 الی ۲۰۰۰۰
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 45"] ۳
[/TD]
[TD="width: 334"] فوق لیسانس (MA/MS/MEng)
[/TD]
[TD="width: 189"] 1500 الی ۲۲۰۰۰
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 45"] ۴
[/TD]
[TD="width: 334"] مدیریت اجرایی (MBA/DBA)
[/TD]
[TD="width: 189"] 25000 الی ۳۰۰۰۰
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 45"] ۵
[/TD]
[TD="width: 334"] دکتری (PhD/EH.D/D.Sc)
[/TD]
[TD="width: 189"] 15000 الی ۲۲۰۰۰
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 45"] ۶
[/TD]
[TD="width: 334"] پزشکی و دندانپزشکی (پس از لیسانس)
[/TD]
[TD="width: 189"] ۳۵۰۰۰ الی ۵۰۰۰۰
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 45"] ۷
[/TD]
[TD="width: 334"] داروسازی (پس از لیسانس)
[/TD]
[TD="width: 189"] ۳۵۰۰۰ الی ۵۰۰۰۰
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 45"] ۸
[/TD]
[TD="width: 334"] دامپزشکی (پس از لیسانس)
[/TD]
[TD="width: 189"] ۲۵۰۰۰ الی ۵۰۰۰۰
[/TD]
[/TR]

آموزش عالی در آمریکا
ایالات متحده آمریکا با داشتن قریب به ۵٬۸۰۰ دانشگاه و مؤسسه آموزش عالی امکان تحصیلات در سطوح مختلف آموزش عالی را برای تقریباً تمامی افراد جامعه خود فراهم نموده‌است. در سال ۲۰۰۴ بیش از ۱۷ میلیون دانشجو در دانشگاه‌های آمریکا مشغول به تحصیل بودند. ارگان آموزشی دولت فدرال در این کشور وزارت آموزش است.
دانشگاه‌های آمریکا از نظر تصمیم گیری و اختیارات، بشدت (نسبت به دولت فدرال) غیر متمرکز عمل می‌کنند. و این برگرفته از متمم دهم قانون اساسی ایالات متحده آمریکا می‌باشد. با اینحال، دولت فدرال با اعطای مبالغ بودجه (همانند Federal Grants) قابلیت تاثیرگذاری بر روند تصمیم گیری این موسسات را دارد. ارگانهای دولتی همانند موسسات ملی بهداشت ایالات متحده آمریکا، وزارت نیرو ایالات متحده آمریکا، و بنیاد ملی علوم آمریکا نقش بسیار عمده‌ای را در تامین مخارج پژوهشی دانشگاه‌ها بر عهده دارند.
همانند آموزش و تحصیلات در سطوح مدرسه‌ای و متوسطه، در ایالات متحده برخی دانشگاه‌ها «عمومی» بوده که اکثر هزینه‌هایشان توسط دولت ایالتی و یا فدرال پرداخت می‌شود، و برخی دیگر از دانشگاه‌ها خصوصی و با سرمایه‌های اهدایی اداره می‌شوند. با اینحال در سطوح دانشگاهی، بودجه‌های دولتی درصد کمتری از منبع دخل یک دانشگاه را تشکیل می‌دهد، و دانشگاه‌ها مدام در جستجوی منابع گوناگون دیگر برای تامین مخارج خود می‌باشند.
برخی دانشگاه‌ها مثل دانشگاه‌های آیوی لیگ دارای سرمایه‌های خصوصی خود گردان (Endowments) و در نتیجه کاملاً خودکفا هستند. بطور مثال دانشگاه هاروارد با سرمایه کل ۲۹ میلیارد دلاری خود یک دانشگاه تماماً خصوصیست که بودجه سالیانه خود را از منابع گوناگون مانند صنعت، پروانه اکتشاف و اختراع، سرمایه داران و همچنین از دایره فارغ التحصیلان خود تامین می‌کند.
دانشگاه تگزاس در آستین در عوض با وجود سرمایه خصوصی ۱۳٬۵ میلیارد دلاری خود به صرف بودن یک موسسه دولتی به منابع فدرال و ایالتی نیز برای بودجه خود وابسته است. دانشگاه کارولینای شمالی در چپل هیل بطور نمونه نیز بیش از ۴۵۰ میلیون دلار در سال از ایالت کارولینای شمالی بودجه دریافت می‌کند و لذا یک دانشگاه دولتی می‌باشد که عضو لیگ آیوی عمومی است.
یکی از دلایل مهم موفقیت دانشگاه‌های آمریکایی در سالیان متمادی، حمایت روزافزون نهادهای غیر دولتی، شرکت‌ها، و افراد خیّر آمریکا از نظام آموزش عالی کشورشان بوده‌است. این فرهنگ وقف به موسسات فرهنگی در هیچ جای دیگر دنیا نظیر ندارد. تنها در سال ۲۰۰۷، دانشگاه‌های آمریکا مجموعاً مبلغ ۳۰ میلیارد دلار هدایای نقدی دریافت نمودند.
بسیاری از این افراد خیّر از اقشار فراوان ایرانیان آمریکا نیز بوده‌اند. بطور نمونه، در سال ۲۰۰۶ در تگزاس، گیتی و علی صابریون مقیم هیوستون ۱۰ میلیون دلار به مرکز سرطان ام دی اندرسون دانشگاه تگزاس اهدا نمودند. در لس آنجلس، دانشگاه جنوب کالیفرنیا نیز در سال ۲۰۰۷ دریافت کننده هدیه ۱۷ میلیون دلاری یک مهندس ایرانی بود، در حالیکه دانشگاه کالیفرنیا در ایرواین هدیه‌ای ۳۰ میلیون دلاری از آقای معراج دریافت نمود.
در سانفرانسیسکو، دانشگاه ایالتی سان فرانسیسکو بزرگ‌ترین هدیه خود را از یک زوج دیگر ایرانی بنام ندا و مانی مشعوف بمبلغ ۱۰ میلیون دلار دریافت کرد، و دانشگاه ایالتی پورتلند حتی به پاس هدیه ۸ میلیون دلاری دکتر فریبرز مسیح، دانشکده مهندسی خود را بنام او گردانید.
کتابخانه کنگره آمریکا واقع در واشینگتن دی سی پس از کتابخانه بریتانیا در لندن، دومین کتابخانه بزرگ جهان از نظر تعداد منابع می‌باشد. این کتابخانه که متعلق به کنگره آمریکا است، با دارا بودن ۱۳۴ میلیون نسخه احتیاج به بیش از ۸۰۰ کیلومتر قفسه جهت ذخیره سازی کلکسیون خود دارد. گنجینه کتب فارسی این کتابخانه حاوی کتب ارزشمندی همچون نسخه‌های خطی اسکندرنامه نظامی گنجوی، سفرنامه ناصرالدین شاه قاجار، و تفسیر سیزده جلدی مثنوی مولانا جلال الدین رومی اثر سید محمد تقی جعفری می‌باشد. در حیطه تخصصی، کتابخانه ملی پزشکی ایالات متحده آمریکا (با ۹ میلیون نسخه دارایی) بزرگ‌ترین کتابخانه پزشکی و تاریخ پزشکی جهان است. از دیگر کتابخانه‌های بزرگ آمریکا می‌توان کتابخانه عمومی شهر نیویورک را نام برد.
 
بالا