الهه خورشید
متخصص بخش خانه و خانواده
مواد اولیه :
شــربت طالبي
نكته:مصرف طالبي براي مبتلايان به كمخوني، نقرس، رماتيسم، يبوست و بواسير مفيد است و حاوي ويتامين A، B و C ميباشد.
طرز تهيه:
طالبي خردشده را با شكر مخلوط كرده و روي حرارت ملايم قرار دهيد و با پشت قاشق طالبيها را له كنيد. حدودا 15 دقيقه پخت طالبي طول ميكشد. در انتها گلاب را افزوده و هنگام سرو يخ پودرشده و آب را اضافه كرده و با يك اسكوپ بستني تزئين كنيد.
- طالبي خردشده چهار پيمانه
- شكر يك پيمانه
- گلاب دو قاشق غذاخوري
- بستني يك اسكوپ
شــربت طالبي
نكته:مصرف طالبي براي مبتلايان به كمخوني، نقرس، رماتيسم، يبوست و بواسير مفيد است و حاوي ويتامين A، B و C ميباشد.
طرز تهيه:
طالبي خردشده را با شكر مخلوط كرده و روي حرارت ملايم قرار دهيد و با پشت قاشق طالبيها را له كنيد. حدودا 15 دقيقه پخت طالبي طول ميكشد. در انتها گلاب را افزوده و هنگام سرو يخ پودرشده و آب را اضافه كرده و با يك اسكوپ بستني تزئين كنيد.