• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

شما تاحال به کجا ها سفر کرده اید؟

Nicol

متخصص بخش گردشگری
خب خيلي جاها، منظورتون اينه كه جاهايي رو كه رفتيم نام ببريم؟

parastu

متخصص بخش گالری عکس
مکه-مشهد-شهر کرد-قم-اصفهان-کیش-اهواز-کاشان-آبادان-خرمشهر-ماهشهر-عسلویه-اراک-شمالم رفتم(رامسر-محمود آباد-نمک آبرود-توسکا تک-چمستان...):نیش2:
روستا هم زیاد رفتم...:خنده1:روستای سیبک-روستای سیاه پوش-روستای کلار آباد-دهستان چغاخور و...

من عاااااااااشق مسافرتم...
:بغل:

آخرین ویرایش:

am1n

New member
مکه مدینه سوریه لبلان دبی (سفر داخلی به غیر از زاهدان اردبیبل و اون ورا همه جای ایران رو رفتم وکیش قشم

amin khan

مدیر انجمن
ملا یوسوف، بوبره، یالقز آغاج، و خیلی جاها که شما اسمشم نشنیدید:نیش:[h=3]

Darya

متخصص بخش گفتگوی آزاد
از تهران شروع کنید تا تبریز شامل کرج قزوین خرمدره زنجان ابهر تاکستان میانه شیبیلی:خنده2:بستان آباد تبریز ایلخچی گوگان آذر شهر و بلعکس
مشهد و اصفهان و منجیل و سرعین و آستارا و قم و کاشان هم رفتم

Sea Girl

متخصص بخش تاریخ
وووووو اگه بخوام نام ببرم که خیلی میشه :12:

تهران...مشهد... زنجان ... آبادان ... خرمشهر...کاشان...اصفهان...شیراز...
رامهرمز...یاسوج... کرمانشاه...شهرکرد...گچساران...مریوان...گرگان و
خیلی جاهای دیگه که متاسفانه یادم نیست...:18:
البته خیلی وقته یه مسافرت درست حسابی نرفتم :نیش2:
وضع اقتصادی خرابه دیگه :73: :نه:

:narges:

آخرین ویرایش:

گل همیشه بهار

متخصص بخش اینترنت

مشهد-تهران- قم- جمکران -شاه عبدالعظیم -امامزاده صالح و ...

تبریز-جلفا-شبستر-خامنه-دریان- بانه - شرفخانه - کلیسا خرابه - آسیاب خرابه - نوجه مهر -

ملا یوسف - دولت آباد-هوجقان و خیلی از روستاهای دیگه

آخرین ویرایش:

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
مشهد...کربلا...همدان ..شیراز..بیشترشهرهای شمال...لاهیجان .رامسر.انزلی ..رشت..قشم..کیش..سمنان...دماوند...تهران..قم...چالوس...خیلی زیادن ولی فعلا اینایادم امد:خجالت2:

فائزه حسین زاده

متخصص روانشناسی
مکه -مشهد -مدینه منوره-سوریه -قم -کربلا -نجف-اصفهان -همدان -تبریز- سراب -بوستان آباد -لاهیجان -امارات -نیشابور-ساری-رامسر-رشت-اردبیل-مشگین شهر-چالوس-نوشهر-صومعه سرا-بندر ترکمن-سمنان-کاشان-بندرچابهار-زنجان-بابلسر-آمل-نمک آبرود-اهوازو......

بالا