• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

شما هم با خوردن بستنی، سرتان تیر می کشد؟

Darya

متخصص بخش گفتگوی آزاد

اغلب افراد تجربه تیر کشیدن سر به هنگام خوردن خوراکی های بسیار سرد به خصوص بستنی را دارند.به نظر شما این حالت نشان دهنده بیماری خاصی است و نیاز به پیگیری دارد؟

احساس درد در ناحیه سر و یا تیر كشیدن برخی نقاط پیشانی به هنگام مصرف غذاها و نوشیدنی های سرد از جمله آب یخ و بستنی، تنها به علت انقباض ناگهانی مویرگ‌های كوچك منتهی به مغز بوده و نشانه بیماری خاصی نیست.

معمولا بلافاصله پس ازخوردن بستنی و یا هر خوراکی بسیار سرد دیگر، مجموعه ای از عروق خونی كه در ناحیه پیشانی و شقیقه ها وجود دارند، در واكنش به سرما منقبض می‌شوند. انقباض این مویرگ‌ها موجب بروز احساس دردی شبیه تیر کشیدن شدید در این نواحی می‌شود.

متخصصان معتقدند که این تجربه کاملا طبیعی بوده و نشانه بیماری خاصی به شمار نمی رود.

admin

Administrator
عضو کادر مدیریت
خلاصه ی موضوع برای دوستانی که حوصله ی خوندن کل مطلب رو ندارن احتمالا! :خنده1:
[h=2]شما هم با خوردن بستنی، سرتان تیر می کشد؟متخصصان معتقدند که این تجربه کاملا طبیعی بوده و نشانه بیماری خاصی به شمار نمی رود.

Maryam

متخصص بخش ادبیات

خلاصه ی موضوع برای دوستانی که حوصله ی خوندن کل مطلب رو ندارن احتمالا! :خنده1:

خیلیییی ممنونم :گل:
پیشنهاد میکنم سیستم خلاصه کردن متون برای همه بخش ها و تاپیک ها فعال بشه
:)لبخنده 10:)

ikb871

New member
کاملا طبیعیه که استعمال و خوردن بیش از حد مواد سرد باعث ایجاد دردهای شدید و کوتاه میشه.دلیل عمده هم این هستش که متابولیسم بدن با هر تغییر سریع دمایی به مغز اعلام خطر میکند.حال این اعلام خطر به چه گونه هستش: ببینید شما با خوردن این بستنی بر روی زبانتون تغییر شدید دمایی خواهید داشت و چون محل عبور مویرگ ها و اعصاب تنظیمی بدن در حفره های بالای چشمی مخصوصا حفره راست چشمی با بالاترین میزان اعصاب خروجی به سمت مغز تحت تاثیر این مسئله قرار میگیرند و به شدت ملتهب میشن.معمولا نهایت انقال ایمپالس الکتریی اعصاب در کسری از ثانیه هستش اما چون نیاز به بازگشت دما به حالت معمولی زمانی در حدود 20-30 ثانیه لازمه این درد احساس میشه.بهترین راه کاهش درد هم فشار کمی انگشت شصت در محل زیر حفره چشمی راست هستش که از شدت درد میکاهد.

ikb871

New member
من چشمام خیلی درد میگیره انگار دارم بستنی روازراه چشمام میخورم:نیش2:
ریحانه 11 توصیه من به شما به عنوان ی دوست اسن هستش که هنگامی که بستنی میخورید حدالامکان تکه های کوچیک بستنی رو میل بفرمایید الزامی به تکه های بزرگ نیست.چون این کار در ظاهر بیماری نیست اما به دنبال تعدد این اتفاق متاسفانه برای مغز عملکردی عادی تلقی خواهد شد که اینهم مسائل خاص خود رو داره

دختر مهتاب

متخصص بخش آموزش خیاطی
ریحانه 11 توصیه من به شما به عنوان ی دوست اسن هستش که هنگامی که بستنی میخورید حدالامکان تکه های کوچیک بستنی رو میل بفرمایید الزامی به تکه های بزرگ نیست.چون این کار در ظاهر بیماری نیست اما به دنبال تعدد این اتفاق متاسفانه برای مغز عملکردی عادی تلقی خواهد شد که اینهم مسائل خاص خود رو داره
ممنون ولی فرقی نمیکنه کلاسیستم بدنم زودبه همه چیزواکنش نشون میده :گل:

fatemeh

متخصص بخش ادبیات و دینی
نه هیچیم نمیشه:شاد: ولی زیاد بستنی این چیزا نمی خورم

بالا