• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

شمسايي: مي‌توانستيم خيلي راحت برزيل را شكست دهيم

ahmadfononi

معاونت انجمن
كاپيتان تيم ملي فوتسال گفت: در تورنمنت چين مي‌توانستيم خيلي راحت برزيل را شكست دهيم.

A1014646.jpg

وحيد شمسايي در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس اظهار داشت: به عنوان يك بازيكن باتجربه مي‌گويم كه هدف اصلي ما كسب نتيجه در جام‌جهاني است و حضور در تورنمنت‌هاي بين‌المللي براي محك خوردن تيم است. ما بدون حسين شمس كه سال‌ها او را كنار خود احساس مي‌كرديم و وابستگي زيادي تيم به او پيدا كرده بود، به چين رفتيم. قبل از سفر هم گفته بودم كه ما در اين مجموعه، لازم و ملزوم هم هستيم، فدراسيون فوتبال، كميته فوتسال، عباس ترابيان، حسين شمس، بازيكنان و تداركات همه در اين مجموعه حضور دارند كه نتيجه همكاري‌شان كسب رده چهارم در رده‌بندي فيفا بوده است.

وي تاكيد كرد: اگر در تورنمنت چين همه بازي‌هاي‌مان را مي‌برديم و يا همه را مي‌باختيم باز هم اسم اين رقابت‌ها، تداركاتي بود. در اين بازي‌ها سه تا چهار جوان هم به فهرست تيم اضافه شده بودند و تيم تا آخرين لحظات منتظر اضافه شدن حسين شمس به اردو بود. كنار رفتن او، شوكي بود كه به تيم وارد شد. البته بايد تاكيد كنم كه در چين بدشانس هم بوديم و بارها توپ‌هاي‌مان با تيرك برخورد كرد. فيلم اين بازي‌ها هم هست، مي‌توانستيم خيلي راحت برزيل را شكست دهيم ولي به هر حال اين اتفاق رخ نداد.
عضو سابق تيم فوتسال فولادماهان در مورد انتخاب تيمش براي حضور در ليگ 90 گفت: داشتم قرارداد مي‌بستم كه مسابقات به تعويق افتاد و اين باعث شد بيشتر فكر كنم. البته فكر مي‌كنم كارم با همان تيمي كه قبلا مد نظرم بود، تمام شده است.

شمسايي كه قرار است هفته آينده همراه با تيم ملي پيشكسوتان فوتسال رودرروي تيم فوتبال پيشكسوتان قرار گيرد، در اين‌باره خاطرنشان ساخت: شرايط ايده‌آلي براي بازي كردن دارم و با وجود احترام بسيار زيادي كه براي پيشكسوتان قائلم، نام خود را پيشكسوت نمي‌گذارم. همه دوستاني كه در اين تيم هستند، استاد من به شمار مي‌روند. چون اين بازي خيرخواهانه است و آدم‌هاي بزرگي چون علي كريمي در آن حضور دارند، به عنوان بازيكن ملي، به بازي كردن در اين تيم افتخار مي‌كنم.

بالا