مواد لازم:
سینه مرغ بدون استخوان=به تعداد افراد خانواده
تخم مرغ=به مقدار لازم
آرد سفید=به مقدار لازم
آرد سوخاری=به مقدار لازم
طرز تهيه:
ابتدا سینه مرغ را به اندازه نیم سانتی متر می بریم (به تعداد نفرات) تعدادی تخم مرغ را در مقداری آب هم می زنیم تا کمی رقیق شود. سینه های مرغ بریده شده را به طور کامل در داخل آرد سفید فرو می بریم تا آرد همه گوشت را بپوشاند و بعد در داخل تخم مرغها قرار می دهیم و بعد در داخل آرد سوخاری قرار می دهیم و بعد در داخل روغن کاملا داغ قرار می دهیم تا طلایی رنگ شود و بعد... نوش جان
در موقع سرو غذا مقداری آب لیمو به آن اضافه نمایید .
سینه مرغ بدون استخوان=به تعداد افراد خانواده
تخم مرغ=به مقدار لازم
آرد سفید=به مقدار لازم
آرد سوخاری=به مقدار لازم
طرز تهيه:
ابتدا سینه مرغ را به اندازه نیم سانتی متر می بریم (به تعداد نفرات) تعدادی تخم مرغ را در مقداری آب هم می زنیم تا کمی رقیق شود. سینه های مرغ بریده شده را به طور کامل در داخل آرد سفید فرو می بریم تا آرد همه گوشت را بپوشاند و بعد در داخل تخم مرغها قرار می دهیم و بعد در داخل آرد سوخاری قرار می دهیم و بعد در داخل روغن کاملا داغ قرار می دهیم تا طلایی رنگ شود و بعد... نوش جان
در موقع سرو غذا مقداری آب لیمو به آن اضافه نمایید .