• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

شوچنکو: احساس مي‌کنم 20 ساله‌ هستم

amininho

متخصص بخش کامپیوتر
[h=2]کاپيتان تيم ملي فوتبال اوکراين که با 2 گل خود تيمش را برابر سوئد پيروز کرد گفت: فکر مي‌کنم 20 ساله هستم.

[TD="align: left"]
00939084.jpg
[/TD]

آندري شوچنکو در سن 37 سالگي با 2 گلي که برابر تيم ملي فوتبال سوئد در يورو 2012 به ثمر رساند، علاوه بر اينکه عنوان بهترين بازيکن زمين را به دست آورد، توانست 3 امتياز ديدار نخست اوکراين را نيز به حساب اين تيم واريز کند.

شوچنکو در اين مورد گفت: احساس بسيار خوبي دارم. فکر مي‌کنم 20 ساله هستم. سعي کردم بهترين بازي خودم را به نمايش بگذارم و اکنون تصور مي‌کنم در اين کار موفق بوده‌ام. مي‌خواهم از همه کساني که مرا مورد حمايت خود قرار داده و مرا به بازي‌هاي يورو رساندند تشکر کنم. پيش از آغاز تورنمنت با مقداري آسيب ديدگي روبه‌رو بودم ولي اکنون اينجا هستم!

شکست سوئد موجب شد تا اوکراين به صدر جدول گروه 4 برسد زيرا انگليس و فرانسه، 2 تيم ديگر اين گروه به تساوي يک بر يک رسيده بودند.

شوچنکو در ادامه عنوان کرد: مطمئن هستم با اين تيم مي‌توانيم به دستاورد بزرگي برسيم.

بالا