• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

شکلات پرتقالی

eliza

متخصص بخش
مواد لازم:

کیک وانیلی: 1 واحد آماده
مربای پوست پرتقال: 200 گرم، ریز خردشده
شکلات ذوب شده: 300 گرم
کره: 80 گرم

. شکلات چیپسی قهوه ای: 75 گرم
خلال پسته: 75 گرم
طرز تهیه:

ابتد کیک وانیل مورد نظر را با دست کاملاً پر کرده وداخل ظرف گودی می ریزیم. شکلات و کره را داخل ظرفی فلزی ریخته و روی بخار آب به طریق ین ماری ذوب می کنیم. مربای پوست پرتقال را از قبل آماده کرده و کاملاً ریز خرد می کنیم (بهتر است که مربای ما کمی شهد داشته باشد). شکلات و کره ذوب شده را به همراه مربا به کیک پودر شده اضافه کرده و با یک لیسک کاملاً مخلوط می کنیم؛ در این مرحله بهتر است مواد را با دست کمی چنگ بزنیم تا خمیر لطیف و یکدستی حاصل شود. در آخر کار خلال پسته و شکلات چیپسی را اضافه کرده و با دست کاملاً به خورد مواد می دهیم.
از خمیر آماده به اندازه یک گردو برداشته و گلوله می کنیم. سعی ما بر این است که خمیر را زیاد در دست نگه نداریم، چون بیش از اندازه شل می شود. تمامی مایه را به همین صورت گلوله کرده و در یک سینی می چینیم؛ سپس سینی را چند دقیقه داخل فریزر قرار می دهیم تا شکلات های ما سفت شوند (مدت قرار دادن شکلات ها در فریزر نباید بیش از 30 دقیقه باشد)؛ سپس آنها را از فریزر خارج کرده و تا سرد هستند، تزئین را شروع می کنیم.
برای این کار مقداری شکلات تخته ای سیاه را روی بخار آب ذوب می کنیم. بهتر است سعی کنیم که کره یا روغن مایع به شکلات اضافه نکنیم؛ این کار اشتباه بوده و بافت شکلات را از بین می برد( تنها درمواقع که واقعاً مبجور به رقیق کردن شکلات بودید از مقدار کمی روغن جامد استفاده کنید)؛ سپس گلوله های آماده شده را داخل شکلات ذوب شده می غلطانیم و روی سطحی که از قبل چرب کرده ایم، قرار می دهیم و بهتر است سطحی که چرب می کنیم از ******** آلومینیوم (فویل) باشد. اگر چنین سطحی در دسترس نبود ، از یک سطح شیشه ای استفاده می کنیم.
نکته: در شیرینی پزی، شکلات سازی و حتی آشپزی، بهترین و بی ضررترین انتخاب برای چرب کردن قالب و سطوح، کره است. پس از خشک شدن جداره شکلاتی، مقدرای از شکلات ذوب شده سفیدرنگ را داخل قیف ریخته و مطابق تصویر روی گلوله های قهوه ای را با آن طراحی کنید. این شکلات را به مدت طولانی می توانید خارج از یخچال نگهداری کنید.
 
بالا