• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

شکلا ت بستنی

گل همیشه بهار

متخصص بخش اینترنت
مواد لا زم:

شکلا ت کوبیده شده 350 گرم،

شیر 250 میلی لیتر،

كرم بستنی 250 میلی لیتر وانیل 2/1 قاشق مربا خوری

زرده تخم مرغ 4 عدد

شکر طلا یی 25 گرم

طرز تهیه :

250 گرم شكلات را روي حرارت ملايم ذوب مي كنيم. شير، كرم بستني و وانيل را

مي جوشانيم.زرده تخم مرغ و شكر را با همزن آنقدر هم مي زنيم تا كمرنگ شود. شير

جوشانده شده را كم كم اضافه مي كنيم سپس مخلوط را در ماهيتابه روي حرارت ملايم

مي گذاريم و مدام هم مي زنيم تا به قاشق بچسبد. كستارد را به شكلات ذوب شده

بيافزاييد و خوب مخلوط كنيد و بگذاريد سرد شود. سپس در قالب ريخته و به مدت
2-3

ساعت داخل فريزر ميگذاريم وقتي قطور و نيمه يخزده شد آن را از فريزر خارج كرده و به آرامي

با همزن مخلوط مي كنيم. بعد بقيه شكلاتها را روي بستني مي ريزيم و هم مي زنيم و دوباره

براي 1-2 ساعت ديگر داخل فريزر مي گذاريم تا كاملا يخ بزند . سپس مي توانيد با تزيينات

مختلف سرو كنيد.
 
آخرین ویرایش:
بالا