گل همیشه بهار
متخصص بخش اینترنت
مواد لا زم:
شکلا ت کوبیده شده 350 گرم،
شیر 250 میلی لیتر،
كرم بستنی 250 میلی لیتر وانیل 2/1 قاشق مربا خوری
زرده تخم مرغ 4 عدد
شکر طلا یی 25 گرم
طرز تهیه :
250 گرم شكلات را روي حرارت ملايم ذوب مي كنيم. شير، كرم بستني و وانيل را
مي جوشانيم.زرده تخم مرغ و شكر را با همزن آنقدر هم مي زنيم تا كمرنگ شود. شير
جوشانده شده را كم كم اضافه مي كنيم سپس مخلوط را در ماهيتابه روي حرارت ملايم
مي گذاريم و مدام هم مي زنيم تا به قاشق بچسبد. كستارد را به شكلات ذوب شده
بيافزاييد و خوب مخلوط كنيد و بگذاريد سرد شود. سپس در قالب ريخته و به مدت2-3
ساعت داخل فريزر ميگذاريم وقتي قطور و نيمه يخزده شد آن را از فريزر خارج كرده و به آرامي
با همزن مخلوط مي كنيم. بعد بقيه شكلاتها را روي بستني مي ريزيم و هم مي زنيم و دوباره
براي 1-2 ساعت ديگر داخل فريزر مي گذاريم تا كاملا يخ بزند . سپس مي توانيد با تزيينات
مختلف سرو كنيد.
شکلا ت کوبیده شده 350 گرم،
شیر 250 میلی لیتر،
كرم بستنی 250 میلی لیتر وانیل 2/1 قاشق مربا خوری
زرده تخم مرغ 4 عدد
شکر طلا یی 25 گرم
طرز تهیه :
250 گرم شكلات را روي حرارت ملايم ذوب مي كنيم. شير، كرم بستني و وانيل را
مي جوشانيم.زرده تخم مرغ و شكر را با همزن آنقدر هم مي زنيم تا كمرنگ شود. شير
جوشانده شده را كم كم اضافه مي كنيم سپس مخلوط را در ماهيتابه روي حرارت ملايم
مي گذاريم و مدام هم مي زنيم تا به قاشق بچسبد. كستارد را به شكلات ذوب شده
بيافزاييد و خوب مخلوط كنيد و بگذاريد سرد شود. سپس در قالب ريخته و به مدت2-3
ساعت داخل فريزر ميگذاريم وقتي قطور و نيمه يخزده شد آن را از فريزر خارج كرده و به آرامي
با همزن مخلوط مي كنيم. بعد بقيه شكلاتها را روي بستني مي ريزيم و هم مي زنيم و دوباره
براي 1-2 ساعت ديگر داخل فريزر مي گذاريم تا كاملا يخ بزند . سپس مي توانيد با تزيينات
مختلف سرو كنيد.
آخرین ویرایش: