با استفاده از مواد لبنی پاستوریزیه مثل شیر می توان از ابتلا به بیماری تب مالت در امان ماند.
علی مجدپور، متخصص بیماری های عفونی در گفتگو با خبرنگار علمي باشگاه خبرنگاران گفت: جوشاندن شیر باعث کشته شدن باکتری ها شده و از انتقال بیماری ها به انسان جلوگیری می کند. وی افزود: افرادی که در روستاها زندگی می کنند، پس از تهیه شیر و خامه تازه از دام ها نسبت به جوشیدن آن اقدام کنند.
گفتنی است: تب مالت بیماری است که از دام های آلوده به انسان منتقل می شود.
گفتنی است: تب مالت بیماری است که از دام های آلوده به انسان منتقل می شود.