• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

صالح: ابتدا بايد تکليف قلعه‌نويي مشخص شود

ریحانه69

متخصص بخش فوتبال
صالح: ابتدا بايد تکليف قلعه‌نويي مشخص شود
[h=2] مربي تيم فوتبال استقلال گفت: ابتدا بايد تکليف قلعه نويي مشخص شود و آن وقت ببينيم آيا او ما را مي‌خواهد يا نه.

[TD="align: left"]
00941470.jpg
[/TD]

مجيد صالح در جلسه دانش افزايي مربيان فوتبال گفت: اين همايش 2 روزه است و آخرين مطالب در آن گفته مي‌شود. فردا در مورد مسائل دروازه باني جلال بشرزاد تنها مدرس AFC در امر دروازه باني فوتبال ايران صحبت مي‌کند. سمينار بسيار خوبي بود که در تمام دنيا چنين جلساتي برگزار مي‌شود و ما نيز بايد اين کار را حتي بهتر انجام دهيم.

به گزارش فارس، وي در مورد بازي برگشت استقلال مقابل الشباب گفت: فقط 45 دقيقه اول را تمام کرديم و دليلي ندارد همان طور که درخانه حريف پيروز شديم در تهران 3 بر صفر شکست نخوريم. همان‌طور که الهلال را در عربستان برديم اما مقابل آنها در تهران غافلگير شديم. در شان ما نيست که با باخت يک بر صفر صعود کنيم و دوست داريم فصل را با خوشي به اتمام برسانيم.

کادر فني و امير قلعه نوعي قصد دارند با تمام توان تيم را در اين مسابقه به ميدان بفرستند.

وي در مورد عدم حضور قلعه‌نويي عنوان کرد: نمي‌دانم چرا او نيامد، شايد چون تيم تمرين داشته، تصميم گرفته آنجا حضور پيدا کند، من هم با اجازه قلعه نويي به ايجا آمدم.

صالح در مورد ادامه همکاري‌اش با استقلال گفت: اجازه دهيد اول تکليف قلعه نويي مشخص شود، بعدا ببينيم آيا او اصلا ما را مي‌خواهد يا نه؟ همانطور که مي‌دانيد قرار من با استقلال يک ساله است.

مربي استقلال در مورد اينکه آيا تمايل به حضور در اين تيم دارد اظهار داشت: سال خوبي را با وجود مشکلاتي که وجود داشت و هنوز نيز حل نشده در استقلال داشتيم. متاسفانه بازي‌هاي آسيا در اين مقطع تمام مي‌شود و دوباره از سرگرفته خواهد شد، قول داديم اگر ما باشيم به سمت ستاره سوم استقلال هم حرکت کنيم اما مي‌دانيم که در ايران تا لحظه آخر هيچ چيز مشخص نيست.

وي در مورد انتخاب فيرات به عنوان سرمربي سايپا گفت: فيرات در سپاهان برکنار شد و با گسترش فولاد کار را به آخر نرساند. در اين ارتباط بايد از مديريت اين تيم سوال کنيم، آنها در بيانيه‌اي که داده اند مثل اينکه برنامه سه ساله دارند، قبلا در مجموعه سايپا مثل تقوي و مايلي کهن سرمربي بودم و براي اين آرزوي موفقيت مي‌کنم.

وي در مورد شرايط تيم ملي عنوان کرد: اميدوارم تيم ملي به صورت مستقيم به جام جهاني برود و بايد از لحاظ تاکتيکي همه چيز در اختيارتيم ملي باشد.

صالح در مورد اينکه چند درصد از قرارداد خود را دريافت کرده است، خاطر نشان کرد: مجموعه کادر فني استقلال زير 40 درصد دريافت کردند، به طور مثال يک مربي ما 43درصد گرفته و خود من 36 درصد دريافت کردم. نمي‌دانم قلعه نويي چقدر پول گرفته اما پرداخت‌هاي استقلال يکسان نبوده است.

وي در مورد ماجدي و اينکه قرار است سرمربي تيم ملي جوانان به زودي اعلام شود، عنوان کرد: با من صحبتي در مورد تيم ملي جوانان نشده هر چند که تجربه حضور در اين تيم را دارم. اگر با من صحبت شود افتخار مي‌کنم وکار کردن در هر رده تيم ملي افتخار است. ماجدي جواني شايسته است که مي‌تواند تصميمات خوبي داشته باشد، اميدوارم مربي خوبي براي تيم ملي جوانان انتخاب شود.

صالح در مورد فينال ليگ قهرمانان آسيا عنوان کرد: فينال بين دورتموند و بايرن مونيخ برگزار مي‌شود، اين نشان مي‌دهد که آلماني‌ها سرمايه‌گذاري و برنامه ريزي بسيار خوبي داشتند که فينال اروپا تمام آلماني‌ است.

ورزش3

بالا