ahmadfononi
معاونت انجمن
دانشگاه علوم پزشكي اعلام كرد:
صبحانه مهم ترين وعده غذايي كودكان
جام جم آنلاين: مركز تحقيقات غدد و متابوليسم دانشگاه علوم پزشكي تهران اعلام كرد: صبحانه مهم ترين وعده غذايي روزانه كودكان است و اين وعده غذايي نبايد از برنامه تغذيه كودكان حذف شود.
به گزارش ايرنا، كودكاني كه صبحانه مصرف مي كنند نيازهاي تغذيه اي روزانه خود را تامين كرده و وزن مطلوب خواهند داشت.
براساس اين گزارش، راه هاي فراواني براي طراحي يك الگوي غذايي سالم وجود دارد و اصلي ترين الگو شامل غذاهاي گياهي، گنجاندن غلات متنوع به خصوص غلات كامل در برنامه غذايي مي شود.
اين دانشگاه در گزارش خود، برنج، ماكاروني، ذرت و نان هاي سبوس دار را به عنوان بخش اصلي غذاي كودكان ياد كرده و افزود، سبزيجات، ميوه ها و گوشت و لبنيات نيز حتماً بايد در برنامه غذايي كودكان گنجانده شود.
اين دانشگاه به والدين توصيه كرد در صورت خودداري كودكان از مصرف برخي غذاها، كمبود موادمغذي ناشي از حذف آن را از طريق غذاهاي ديگر آن گروه و يا ساير گروه ها تامين كنند. به طور مثال اگر كودكي تحمل لاكتوز (قند شير) را ندارد، بايد مواد غذايي حاوي كلسيم را در غذاي كودكان جايگزين كرد.
برخي از منابع كلسيم شامل ماست، شير، پنير، كنسرو ماهي، سوپ شير و سبزيجات برگ سبز تيره مانند اسفناج است و برخي از منابع مانند گوشت هاي بدون چربي ( به خصوص گاو) ،جگر، دل وقلوه، ماهي ساردين، اسفناج و لوبياي خشك پخته شده وعدس نيز حاوي ميزان زيادي آهن است كه پيشنهاد مي شود در برنامه غذايي روزانه به خصوص صبحانه كودكان گنجانده شود.
صبحانه مهم ترين وعده غذايي كودكان
جام جم آنلاين: مركز تحقيقات غدد و متابوليسم دانشگاه علوم پزشكي تهران اعلام كرد: صبحانه مهم ترين وعده غذايي روزانه كودكان است و اين وعده غذايي نبايد از برنامه تغذيه كودكان حذف شود.
به گزارش ايرنا، كودكاني كه صبحانه مصرف مي كنند نيازهاي تغذيه اي روزانه خود را تامين كرده و وزن مطلوب خواهند داشت.
براساس اين گزارش، راه هاي فراواني براي طراحي يك الگوي غذايي سالم وجود دارد و اصلي ترين الگو شامل غذاهاي گياهي، گنجاندن غلات متنوع به خصوص غلات كامل در برنامه غذايي مي شود.
اين دانشگاه در گزارش خود، برنج، ماكاروني، ذرت و نان هاي سبوس دار را به عنوان بخش اصلي غذاي كودكان ياد كرده و افزود، سبزيجات، ميوه ها و گوشت و لبنيات نيز حتماً بايد در برنامه غذايي كودكان گنجانده شود.
اين دانشگاه به والدين توصيه كرد در صورت خودداري كودكان از مصرف برخي غذاها، كمبود موادمغذي ناشي از حذف آن را از طريق غذاهاي ديگر آن گروه و يا ساير گروه ها تامين كنند. به طور مثال اگر كودكي تحمل لاكتوز (قند شير) را ندارد، بايد مواد غذايي حاوي كلسيم را در غذاي كودكان جايگزين كرد.
برخي از منابع كلسيم شامل ماست، شير، پنير، كنسرو ماهي، سوپ شير و سبزيجات برگ سبز تيره مانند اسفناج است و برخي از منابع مانند گوشت هاي بدون چربي ( به خصوص گاو) ،جگر، دل وقلوه، ماهي ساردين، اسفناج و لوبياي خشك پخته شده وعدس نيز حاوي ميزان زيادي آهن است كه پيشنهاد مي شود در برنامه غذايي روزانه به خصوص صبحانه كودكان گنجانده شود.