• توجه: در صورتی که از کاربران قدیمی ایران انجمن هستید و امکان ورود به سایت را ندارید، میتوانید با آیدی altin_admin@ در تلگرام تماس حاصل نمایید.

صعود دورتموند با 4 گل در جام حذفي آلمان

0mid

متخصص بخش ورزشی
صعود دورتموند با 4 گل در جام حذفي آلمان
[h=2]مدافع عنوان قهرماني جام حذفي آلمان با کسب پيروزي پرگل مقابل تيم دسته دومي آلن، از دور دوم اين پيکارها صعود کرد.

[TD="align: left"]
00942687.jpg
[/TD]




شب گذشته (سه‌شنبه) در نخستين شب از اين مرحله، بورسيادورتموند که فصل گذشته مقام نخست اين جام را از آن خود کرد، 4 بر يک آلن را شکست داد. شاگردان يورگن کلوپ گلزني را از دقيقه 22 توسط ماتس هوملس، مدافع مياني و ملي‌پوش خود آغاز کردند. در دقيقه 32 مارسل اشملسر، ديگر مدافع ملي‌پوش اين تيم گلزني کرد تا اينکه در دقيقه 50 نوبت به ماريو گوتسه رسيد تا شمار گل‌هاي تيمش را به 3 رساند.

در دقيقه 79 نيز «شيبر» زننده گل چهارم تيم ميهمان شد. در حاليکه تنها گل ميزبان توسط کلاوس در دقيقه 87 زده شد.

به گزارش فارس، در ديداري ديگر شالکه با کسب پيروزي 3 بر صفر مقابل زاندهاوزن برنده شد. ابراهيم آفلاي 11، سيپيران ماريسيا 62 و کلاس يان‌هونتلار 79 زننده 3 گل تيم هوب استيونس در اين جدال بودند.

ساير نتايج به اين شرح است:

*برلينر آ.ک صفر- مونيخ 1860(3)

گل‌ها: اشتوپل‌کامپ38، 62، بلانکو 89

*مونستر صفر- آگسبورگ يک

گل: يان اينگورکالسن69

*ورماتيا صفر- اف.ث.کلن صفر (در ضربات پنالتي کلن 4 بر 3 پيروز شد)

*اينتراخت برانشوايگ صفر- فرايبورگ 2

گل‌ها: دانيل کاليگوري يک، هيربوشل فلم 84

*ماينس 2- ارس‌‌گبيرگه‌آئو صفر

گل: آندرئاس ايوانشيتس 18، مالي 47

*هافلسه يک - بوخوم 3

گل‌ها: پوسيپال17 (هافلسه)، ايشاويلي30، رازاتکوفسکي 73، اورتگا 90


 
بالا